Filters
Selectie verfijnen

Polyester plantenbakken en bloembakken aanbiedingen

Ben je op zoek naar mooie polyester plantenbakken? Bespaar geld! Shop hier nieuwe plantenbakken en bloembakken voor buiten met hoge kortingen! Alle polyester plantenbakken en bloembakken in de aanbieding vind je in deze categorie.

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Plantenbakken en bloembakken voor buiten met korting

De mooiste plantenbakken en bloembakken met korting shop je natuurlijk bij Polyesterplantenbakken.nl! Al onze plantenbakken en bloembakken zijn standaard geschikt voor buiten gebruik. De plantenbakken en bloembakken worden geleverd zonder gaten in de bodem. Deze dien je zelf nog te boren, zodat er een goede afwatering is in de plantenbak of bloembak.

Enjoyplanters of Lupine polyester plantenbak met korting?

Tussen onze aanbiedingen vind je zowel Enjoyplanters als Lupine plantenbakken. Deze twee soorten polyester plantenbakken lijken veel op elkaar, maar er zit toch nog een klein verschil tussen.

 

De Enjoyplanters polyester plantenbakken is ons eigen merk plantenbakken. De Enjoyplanters plantenbakken kenmerken zich door hun hoge kwaliteit en mooie afwerking. De Enjoyplanters plantenbakken zijn standaard leverbaar in de kleuren antraciet-zwart of wit. Je kunt de Enjoyplanters plantenbakken en bloembakken ook in huis gebruiken, mits je geen gebruik maakt van hydrokorrels. De plantenbakken zijn namelijk niet helemaal waterdicht en door een ophoping van water onderin de plantenbak, kan de plantenbak uiteindelijk gaan lekken.

 

De Lupine polyester plantenbakken staan ook voor hoge kwaliteit. Deze plantenbakken zijn standaard alleen geschikt om buiten te gebruiken. Ook deze plantenbakken zijn verkrijgbaar in de kleuren antraciet-zwart of wit.

Laat een polyester plantenbak op maat maken met korting

Het is zelfs mogelijk om een polyester plantenbak op maat te laten maken met korting. Bekijk de polyester plantenbakken waarbij geen ‘Enjoyplanters’ of ‘Lupine’ in de naam staat.

 

Bij de maatwerk polyester plantenbakken kun je kiezen uit in totaal 191 verschillende ral kleuren. Zo shop je een mooie polyester plantenbak die is afgestemd op bijvoorbeeld de kleuren van je huis of bedrijf met korting. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende andere gebruikerstoepassingen. Laat hem helemaal waterdicht maken om de plantenbak te gebruiken als vijver. Ook kun je de bodem laten verwijderen of de hoogte inkorten van de plantenbak.

 

Ook kan je de maatwerk plantenbakken in deze categorie herkennen aan de langere levertijd. De hoogte van de levertijd van de maatwerk plantenbakken hangt af van de tijd waarin je besteld. Wil je een maatwerk polyester plantenbak aanschaffen in hoogseizoen? Dan kan de levertijd oplopen tot 10 weken.