Klantbeoordelingen

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Polyesterplantenbakken.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 411 tot 420 (totaal 428)

Polyester plantenbak Lupine 90x25x80 cm | Antraciet-zwart

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Goede service
Na een telefoontje met een vraag aan mijn kant super te woord gestaan. Op de afgesproken dag geleverd, goed verpakt. En na opening van de verpakking was de plantenbak nog mooier dan dat we dachten. Het is beslist niet de laatste bestelling, hier wordt meer besteld.
Super service en snelle levering !!!!!!!

Review door: Cuijpers / Datum: 20-04-2014

Polyester plantenbak Lupine 90x25x80 cm | Zuiver wit

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Prachtige plantenbak
Prachtig witte plantenbak gekocht. Staat geweldig in onze tuin. Snelle en correcte levering. Zeker een aanrader!

Review door: Willeke van Schaardenburg / Datum: 18-03-2014

Polyester plantenbak 150x50x60 cm

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Goede service
goed

Review door: Paul Denoo / Datum: 18-02-2014

Polyester plantenbak 120x50x60 cm

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Gave bakken!
Zeer tevreden over eigenlijk alles. De bakken zijn mooi egaal in de gewenste kleur gespoten. Levering precies volgens afspraak. Staan super. Helemaal Top! Kan niet anders zeggen!

Review door: Jon / Datum: 24-10-2013

Polyester plantenbak 90x25x80cm

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Prima service.
Prima service en ben zeer tevreden over plantenbakken.

Review door: Sandra Middendorp / Datum: 14-10-2013

Polyester plantenbak 120x120x40cm

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Geweldig
De plantenbakken zijn netjes geleverd en precies volgens de info die van te voren werd gecommuniceerd. Ze staan prachtig in de tuin en we worden er zeer postief over aangesproken als we in de tuin aan het werk zijn.

Review door: Rene / Datum: 19-08-2013

Polyester plantenbak 150x50x60 cm

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Snelle service en aan afspraak gehouden
Meerdere bakken besteld voor ons terras. Afleverdatum netjes gehaald en snel op alle vragen gereageerd. Foutje met de kleur/afwerking is adequaat en met excuses opgelost.
Zo zou service altijd moeten zijn!

Review door: Erik / Datum: 09-08-2013

Polyester plantenbak 120x120x40cm

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Zeer tevreden
De plantenbakken zijn erg mooi en de prijs van polyesterplantenbakken.nl is zeer concurrerend. De levering ging precies volgens afspraak en vragen per mail worden zeer snel beantwoord.

Review door: Stijn / Datum: 30-07-2013

Polyester plantenbak 160x160x50cm

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
7 grote bakken
Mooi product, verzendkosten voor bestellingen beneden Euro 500,- hoog, helaas geen voorraad waardoor langere levertijd. Prijs is goed in vergelijking tot anderen.

Review door: Hans Beks / Datum: 25-07-2013

Polyester plantenbak 80x80x40 cm

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Precies wat ik verwachte
De bakken zien er mooi uit en heel mooi dat ze in zo veel kleuren kunnen worden geleverd. Ik heb nu vijf bakken staan. Het ziet er prachtig strak uit.

Review door: Job / Datum: 09-07-2013

Reviews 411 tot 420 (totaal 428)