Klantbeoordelingen

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Polyesterplantenbakken.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 381 tot 390 (totaal 435)

Polyester plantenbak 100x40x40 cm

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Prima bakken.
De bakken voldoen aan onze verwachting, al mocht de afwerking wel strakker zijn.

Review door: Wilbert / Datum: 10-05-2015

Polyester plantenbak 50x50x80 cm

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Prima kwaliteit, goede lvering
Mooie bakken, goede kwaliteit.

de levering was wat door omstandigheden enige tijd later dan afgesproken, maar dat werd goed en tijdig gecommuniceerd.

Review door: Fam uit Amsterdam / Datum: 29-04-2015

Polyester plantenbak Lupine 100x100x40 cm | Antraciet-zwart

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
prachtige bak
Wij zijn zeer in ons sas met deze fantastische plantenbak, ook krijgen we veel komplimenten en men vraagt waar we het vandaan hebben. Wij verwijzen ze graag naar ployesterplantenbakken.nl

Review door: Geo en Wilma Janssens / Datum: 28-04-2015

Polyester plantenbak Lupine 100x100x40 cm | Zuiver wit

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
fantastische service
Na opbellen voor extra informatie, werd ik binnen het half uur teruggebeld met het antwoord. Perfecte service van de klantendienst!
Vlotte levering door zeer vriendelijke chauffeur.
Producten lijken ook van erg goede kwaliteit.
Kortom, een aanrader!

Review door: Biesemans / Datum: 23-04-2015

Polyester plantenbak Lupine 50x50x50 cm | Antraciet-zwart

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
MOOIE BAKKEN
SNELLE LEVERING EN BETROUWBARE KWALITEIT

Review door: KLINKENBERG / Datum: 20-04-2015

Polyester plantenbak Lupine 60x60x60 cm | Antraciet-zwart

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
prachtige plantenbakken
De polyester plantenbakken zijn van zeer goede kwaliteit en zien er stoer uit. De bezorging was prima en de goede verpakking zorgt er voor dat het onbeschadigd blijft totdat de bakken hun definitieve plek hebben gekregen

Review door: Wim Steinmnn / Datum: 19-04-2015

Polyester plantenbak Lupine 60x60x60 cm | Antraciet-zwart

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
prachtige plantenbakken
De polyester plantenbakken zijn van zeer goede kwaliteit en zien er stoer uit. De bezorging was prima en de goede verpakking zorgt er voor dat het onbeschadigd blijft totdat de bakken hun definitieve plek hebben gekregen

Review door: Wim Steinmnn / Datum: 19-04-2015

Polyester plantenbak Lupine 100x40x40 cm | Antraciet-zwart

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
De juiste palntenbak.
Het ontvangen van de bestelde plantenbakken was zeer tot tevredenheid, goed verpakt tegen beschadiging tijdens het transport, isolatie netjes aangebracht en de kleur is ook buiten verwachting.
Kortom verzenden, afwerking en communicatie perfect!

Review door: P.J.Hussaarts / Datum: 18-04-2015

Polyester plantenbak Lupine 40x40x40 cm | Antraciet-zwart

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Bakken
Uitstekende service,snelle levering

Review door: Vos / Datum: 18-04-2015

Polyester plantenbak Lupine 150x50x60 cm | Antraciet-zwart

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Uitstekend geregeld
Uitstekend geregeld, snel in huis en elke stap in het leveringsproces wordt teruggekoppeld.

Review door: DVS / Datum: 16-04-2015

Reviews 381 tot 390 (totaal 435)