keurmerk

De winkelwagen is leeg.

  • Altijd gratis verzending
  • 2 jaar garantie
  • Verkrijgbaar in alle kleuren

Klantbeoordelingen

460+ eerlijke reviews

PolyesterPlantenbakken.nl is onderdeel van Green Lab. Op onze zeven shops vindt u 460+ eerlijke reviews van klanten, waaronder 150+ reviews op PolyesterPlantenbakken.nl, 140+ reviews op Kantenklaarhagen.nl, 60+ reviews op Designtuinhaarden.nl, 50+ reviews op Tuinonderhoudshop.nl, 40+ reviews op Tuin-online.nl, 10+ reviews op Cortenstaalplantenbak.nl en 10+ reviews op Houtenspeelhuis.nl.

Laat uw recensie achter

Hieronder leest u de reviews over producten op PolyesterPlantenbakken.nl. Heeft u onlangs bij ons een product besteld? U heeft een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews: 1 tot 10 (totaal 179)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 18
per pagina

Polyester plantenbak Serenti 230x50x40 cm | Antraciet-zwart

Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Uw ervaring met het product:
Serenti plantenbak
Vorige week de plantenbak gekregen.
Levering was goed , en de bak goed ingepakt .
Heeft een mooi plaatsje gekregen !
Zeker een aanwinst !
Dus een tevreden klant .

Review door: Antoinet / Datum: 5 september 2017

Polyester plantenbak Serenti 120x50x60 cm | Antraciet-zwart

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Degelijke praktische en stijlvolle plantenbakken
De door ons bestelde plantenbakken zijn zeer snel geleverd.
Het lichte gewicht maakt ze goed verplaatsbaar ondanks de grootte.
De bakken staan nu gevuld en wel in de voortuin en we genieten er elke dag van.

Review door: Els Roth / Datum: 21 augustus 2017

Polyester plantenbak 120x30x40 cm

Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Uw ervaring met het product:
Het lange wachten meer dan waard.
Het duurde lang voor de bestelde bakken geleverd werden. Achterstand in de productie. Overigens werden we daar keurig van op de hoogte gehouden en als excuus kregen we ook nog een presentje toegestuurd. De bakken zien er keurig uit en zijn stevig. Zoals afgesproken werden we een half uur voor de levering gebeld door de chauffeur dat hij onderweg was. Wij kunnen Polyesterbakken.nl dan ook zeker aanraden.
Met vriendelijke groet. Nico van den Meijdenberg

Review door: Nico van den Meijdenberg / Datum: 19 augustus 2017

Polyester plantenbak Lupine 60x60x60 cm | Antraciet-zwart

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Megabloemenbak
Op tijd ontvangen. Schrok zelf van de omvang. Mijn vrouw gaat er komende weekend zich mee bezigen. Wat er in komt weten we nog niet. Overigens vooraf een berichtje ontvangen hoe je omgaat met zo'n megabak. Top

Ik stuur jullie tzt wel een foto van de eindresultaat, ok?

Review door: Chris Hauwert / Datum: 18 augustus 2017

Polyester plantenbak Lupine 60x60x40 cm | Antraciet-zwart

Kwaliteit van de plantenbakken
Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
3de bestelling en terug tevreden
Inmiddels is bestelling nr 3 ook geleverd en staat onze volledige achtertuin vol met deze plantenbakken in allerlei formaten. Gevuld met tropische planten in een strakke tuin geeft dit al heel wat positieve reacties opgeleverd. Iedereen wil weten waar we de bakken gehaald hebben. Best grappig...ook de tuinarchitect uit de straat vroeg al waar we ze haalden :-)

Ook deze van de eerste levering die ondertussen de winter hebben doorgemaakt zien er prima uit en geen kleurverschil te merken met de nieuw geleverde bakken.

Super tevreden!

Review door: Bart / Datum: 6 augustus 2017

Polyester plantenbak 230x50x40 cm

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Polyester Plantenbak
mooie stevige en netjes afgewerkte plantenbak, de levertijd was wel wat lang maar is het wachten waard.
geen spijt van!!!

Review door: Eversdijk / Datum: 3 augustus 2017

Polyester plantenbak Serenti 200x50x60 cm | Antraciet-zwart

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Goedgebouwde plantenbak
Mooi gebouwde plantenbak, voldoet aan de verwachtingen en de ondersteuning is goed!

Review door: Hardwerkende Tuinmannen / Datum: 31 juli 2017

Polyester plantenbak 100x40x40 cm

Kwaliteit van de plantenbakken
Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Polyester plantenbakken
Zeer goede kwaliteit en super service

Review door: Luc de schutter / Datum: 27 juli 2017

Polyester plantenbak 170x40x40cm

Kwaliteit van de plantenbakken
Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Is zijn geld waard
Na een lange tijd zijn onze bakken eindelijk geleverd. Maar het lange wachten heeft wel een mooi product geleverd.
Kwaliteit lijkt zeer goed, maar over de duurzaamheid kan ik me nog niet uitspreken.

Het enige minpuntje: de ralkleur die wij gekozen hadden (omdat deze tegen een alu dakranden de zelfde rallkleur staat) komt niet 100% overeen.

Review door: Wim / Datum: 27 juli 2017

Polyester plantenbak 50x50x50 cm

Kwaliteit van de plantenbakken
Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Polyester plantenbakken
Goede kwaliteit en goede service!

Review door: Luc de schutter / Datum: 27 juli 2017

Reviews: 1 tot 10 (totaal 179)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 18
per pagina

Copyright Green-Lab 2017 - Niets van deze website
mag worden gekopieerd of verveelvoudigd

Wacht a.u.b...

Het product is toegevoegd aan uw winkelwagen.

{{var product.name}}



Unieke tuin producten besteld u bij Polyesterplantenbakken.nl!
Terug naar boven