keurmerk

De winkelwagen is leeg.

  • Altijd gratis verzending
  • Achteraf betalen & 2 jaar garantie
  • Verkrijgbaar in alle kleuren
Jouw aankoop wordt beschermd met 

Klantbeoordelingen

460+ eerlijke reviews

PolyesterPlantenbakken.nl is onderdeel van Green Lab. Op onze zeven shops vindt u 460+ eerlijke reviews van klanten, waaronder 150+ reviews op PolyesterPlantenbakken.nl, 140+ reviews op Kantenklaarhagen.nl, 60+ reviews op Designtuinhaarden.nl, 50+ reviews op Tuinonderhoudshop.nl, 40+ reviews op Tuin-online.nl, 10+ reviews op Cortenstaalplantenbak.nl en 10+ reviews op Houtenspeelhuis.nl.

Laat uw recensie achter

Hieronder leest u de reviews over producten op PolyesterPlantenbakken.nl. Heeft u onlangs bij ons een product besteld? U heeft een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews: 1 tot 10 (totaal 232)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 24
per pagina

Polyester plantenbak Serenti 80x80x60 cm | Antraciet-zwart

Kwaliteit van de plantenbakken
Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
polyester plantenbak
Prachtige plantenbak. gisteren besteld , vandaag bezorgd. Even een paar gaten boren, vullen met aarde en een heel mooie buxus erin gezet.
Vanaf de dijk hoor ik zeggen, dat is een mooie bak!!

Review door: Poulus van Schouwen / Datum: 21 mei 2018

Polyester plantenbak Lupine 100x30x50 cm | Antraciet-zwart

Kwaliteit van de plantenbakken
Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Mooie lichtgewicht bak
Snelle levering en goed ingepakt. Ik had er twee besteld. Paar kleine krassen op zichtplaatsen, jedoch te klein om te melden. Dat zie je pas als je ze hebt uitgepakt. Het piepschuim binnenin oogt wat raar, maar na vulling is dat goeddeels aan het zicht onttrokken. Erg handig ook dat er een mail met instructie video werd nagestuurd.

Review door: J / Datum: 17 mei 2018

Polyester plantenbak Serenti 60x60x60 cm | zuiver wit

Kwaliteit van de plantenbakken
Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Top kwaliteit
Ultra snelle levering. Top product.

Review door: Stefaan / Datum: 16 mei 2018

Polyester plantenbak Lupine 150x50x60 cm | Antraciet-zwart

Kwaliteit van de plantenbakken
Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Service met een 10
Zeer goede service zowel tijdens als na de aankoop je wordt van A tot Z op de hoogte gehouden kunnen jullie zeer aanbevelen toppie GreenLab ga zo door.

Review door: H. Ronken / Datum: 15 mei 2018

Polyester plantenbak Serenti 100x100x40 cm | Zuiver wit

Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Uw ervaring met het product:
Zeer tevreden, aanrader!!
Wij zijn zeer tevreden met onze bloembakken Serenti 100x100x40. Uiterst snelle en correcte levering zoals aangegeven in de advertentie. Met deze mooie bloembakken is onze voortuin af!

Review door: D.Weerts / Datum: 14 mei 2018

Polyester plantenbak Lupine 120x120x40 cm | Antraciet-zwart

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
schitterende bak
Wat een prachtige bak. Een aanwinst voor onze tuin. Snel geleverd. Nergens te koop.

Review door: J. van strien / Datum: 10 mei 2018

Polyester plantenbak Serenti 50x50x50 cm | Antraciet-zwart

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Toppie
De plantenbakken die ik vorig jaar heb besteld zijn prachtig en vorstbestendig. Onlangs heb ik er weer 3 besteld.
Snelle levering en goed verpakt. Toppie.

Review door: Jos Otermans / Datum: 9 mei 2018

Polyester plantenbak Serenti 100x100x40 cm | Zuiver wit

Kwaliteit van de plantenbakken
Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Super service
We zijn erg blij met onze ployester plantenbakken. Het maakt de voortuin helemaal af. De goede service en snelle levering was ook erg fijn.

Review door: Wouter H. / Datum: 8 mei 2018

Polyester plantenbak Serenti 80x80x60 cm | Zuiver wit

Kwaliteit van de plantenbakken
Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Witte polyester bloembakken
Supersnelle levering, prima service & kwaliteit!

Review door: Stefaan / Datum: 7 mei 2018

Polyester plantenbak Serenti 150x40x80 cm | Zuiver wit

Kwaliteit van de plantenbakken
Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Super product
Mooie website, perfecte aflevering en een speciaal product

Review door: Henny Boender / Datum: 7 mei 2018

Reviews: 1 tot 10 (totaal 232)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 24
per pagina

Copyright Green-Lab 2018 - Niets van deze website
mag worden gekopieerd of verveelvoudigd

Wacht a.u.b...

Het product is toegevoegd aan uw winkelwagen.

{{var product.name}}



Unieke tuin producten besteld u bij Polyesterplantenbakken.nl!
Terug naar boven