Klantbeoordelingen

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Polyesterplantenbakken.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 406)

Pagina

Enjoyplanters Cleaner

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
cleaner
fantastisch spul. Het vuil vliegt eraf!! Zonder enige moeite.

Review door: Yvonne linden / Datum: 25-06-2021

Enjoyplanter Polyester plantenbak Smooth 60x60x60 cm | Wit

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
witte plantenbakken voor olijfbomen en palmboom
heel mooi ! licht en zeer kwalitatief.

Review door: Stef Bos / Datum: 22-06-2021

Enjoyplanter Polyester plantenbak Velvet 60x60x60 cm | Antraciet-zwart

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
Prachtige plantenbakken
Prachtige plantenbakken. Staat prachtig in onze tuin. Wij zijn er heel blij mee. Goede en snelle service.

Review door: Bertus / Datum: 09-06-2021

Enjoyplanters recovery package

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
Doet wat het moet doen en houdt onze witte plantenbak schoon
Direct bij aanschaf van onze witte plantenbak besteld en gebruikt. Tot nu toe werkt het goed, met water haal je makkelijk alle vuil van de plantenbak af.

Review door: Stefan / Datum: 04-06-2021

Enjoyplanter Polyester plantenbak Velvet 50x50x50 cm | Antraciet-zwart

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
Top
Super plantenbakken perfect afgewerkt

Review door: Hans van Hesik / Datum: 26-05-2021

Enjoyplanter Polyester plantenbak Velvet 80x80x60 cm | Antraciet-zwart

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
plantenbak
een zeer goede service en snelle levering.Zeer tevreden en indien nodig gaan we terug bij jullie kopen.

Review door: alaerts carina / Datum: 19-05-2021

Enjoyplanter Polyester plantenbak Velvet 90x25x80 cm | Wit

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
DD
Mooi product en perfect geleverd. Alleen dachten we dat “velvet” op de kleur sloeg, maar blijkt licht gestructureerd oppervlak te zijn. Maar geen probleem, verkeerd geïnterpreteerd door ons.

Review door: Depla Dirk / Datum: 14-05-2021

Polyester plantenbak Lupine 60x60x40 cm | Zuiver wit

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
Mooie plantenbak
Heb Nu 2 dezelfde plantenbakken super mooi alleen jammer dat ze zo prijzig zijn

Review door: Marialyn / Datum: 10-05-2021

Enjoyplanter Polyester plantenbak Velvet 100x100x40 cm | Antraciet-zwart

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
Goed spul, snelle levering.
Snel geleverd. Ziet er goed uit.

Review door: Marion / Datum: 15-04-2021

Polyester plantenbak Lupine 100x30x50 cm | Antraciet-zwart

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
polyster plantenbak
snel geleverd en goed verpakt.

Review door: aalberts / Datum: 10-04-2021

Reviews 1 tot 10 (totaal 406)

Pagina