Klantbeoordelingen

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Polyesterplantenbakken.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 412)

Pagina

Polyester plantenbak 180x60x70 cm

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
Goede kwaliteit voor een aanvaardbare prijs
De bloembak voldoet geheel aan de verwachtingen, de afwerking is prima en de prijs is nog net aanvaardbaar

Review door: Peter Hoenderop / Datum: 15-10-2021

Polyester plantenbak Lupine 120x25x35 cm | Antraciet-zwart

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
Plantenbakken
Een verrijking voor onze tuin. Mooi en degelijk materiaal. Zou het iedereen aanbevelen.

Review door: Lea Vanveeckhoven / Datum: 29-09-2021

Polyester plantenbak Lupine 200x50x60 cm | Antraciet-zwart

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
Geweldig
Hele mooie bakken, zijn aan de binnenkant geïsoleerd, kleur heel mooi, kortom zeer aan te bevelen!

Review door: Astrid / Datum: 28-09-2021

Polyester plantenbak Lupine 50x50x100 cm | Antraciet-zwart

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
Kwaliteit
Zocht al een tijdje een mooie hoge plantenbak dus zoeken op internet en kwam ik dit tegen en ben ontzettend blij met een zeer mooie plantenbak. Niet echt goedkoop maar het geld meer dan waard. Ook het bestellen op de website ging erg makkelijk een prima omschrijving en een zeer snelle levering. Helemaal TOP

Review door: Anton v.d. Valk / Datum: 21-09-2021

Enjoyplanter Polyester plantenbak Velvet 100x100x60 cm | Antraciet-zwart

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
Top product & service
Zeer kwaliteitsvolle/ mooie plantenbak. En zeer goede service. Zeker een aanrader.

Review door: Mertens Kevin / Datum: 04-08-2021

Polyester plantenbak Lupine 40x40x100 cm | Zuiver wit

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
Goed produkt
Goed produkt tot nu toe.
Wel heel erg lange levertijd.

Review door: Gerarda Wiersum / Datum: 22-07-2021

Enjoyplanters Cleaner

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
cleaner
fantastisch spul. Het vuil vliegt eraf!! Zonder enige moeite.

Review door: Yvonne linden / Datum: 25-06-2021

Enjoyplanter Polyester plantenbak Smooth 60x60x60 cm | Wit

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
witte plantenbakken voor olijfbomen en palmboom
heel mooi ! licht en zeer kwalitatief.

Review door: Stef Bos / Datum: 22-06-2021

Enjoyplanter Polyester plantenbak Velvet 60x60x60 cm | Antraciet-zwart

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
Prachtige plantenbakken
Prachtige plantenbakken. Staat prachtig in onze tuin. Wij zijn er heel blij mee. Goede en snelle service.

Review door: Bertus / Datum: 09-06-2021

Enjoyplanters recovery package

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
Doet wat het moet doen en houdt onze witte plantenbak schoon
Direct bij aanschaf van onze witte plantenbak besteld en gebruikt. Tot nu toe werkt het goed, met water haal je makkelijk alle vuil van de plantenbak af.

Review door: Stefan / Datum: 04-06-2021

Reviews 1 tot 10 (totaal 412)

Pagina