Klantbeoordelingen

800+ eerlijke reviews 

Polyesterplantenbakken.nl is onderdeel van Green Lab. Op onze 7 shops vindt je meer dan 800+ eerlijke reviews van klanten, waaronder 300+ reviews op Polyesterplantenbakken.nl, 190+ reviews op Kantenklaarhagen.nl, 165+ reviews op Designtuinhaarden.nl40+ reviews op Tuin-online.nl55+ reviews op Cortenstaalplantenbak.nl, 40+ reviews op Greenlabshop.de en 5+ reviews op Greenlabshop.co.uk

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Polyesterplantenbakken.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 305)

Polyester plantenbak Serenti 50x50x50 cm | Antraciet-zwart

Kwaliteit van de plantenbakken
Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Goed product, al 4 stuks in gebruik.
Keurig op tijd volgens afspraak geleverd. Zeer deskundig verpakt.

Review door: Gerard Kok / Datum: 20-02-20

Enjoyplanter Polyester plantenbak Velvet 100x40x40 cm | Antraciet-zwart

Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Jouw ervaring met het product:
Top
Duidelijke website, snel geleverd goede kwaliteit

Review door: betty@jachtservicebreukelen.nl / Datum: 18-02-20

Enjoyplanter Polyester plantenbak Velvet 80x80x60 cm | Antraciet-zwart

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Super kwaliteit
Prijs /kwaliteit ! er is geen betere!
wij hebben ondertussen al 9 bakken van Polyester plantenbakken.nl wij zijn dus zeer tevreden

Review door: etienne / Datum: 13-12-19

Polyester plantenbak 170x40x40cm

Kwaliteit van de plantenbakken
Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Mooie plantenbak
Prachtige plantenbak ontvangen, we zochten naar een bak van 170 cm en die vonden we op deze site. De bak ik mooi afgewerkt met een brede rand en piepschuim aan de binnenzijde voor isolatie. Er waren leveringsproblemen met DHL maar uiteindelijk is het goed gekomen. Ik had extra betaald voor het maken van drainagegaten maar die bleken te zijn vergeten, na mailcontact kreeg ik het extra betaalde geld voor de gaten netjes teruggestort op mijn rekening. Al met al toch zeer tevreden met deze aanwinst voor onze tuin.

Review door: JW Winter / Datum: 13-12-19

Polyester plantenbak Ø 200x40 cm

Kwaliteit van de plantenbakken
Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Ceder ronde schalen
Prachtige mooie schalen van 2 meter doorsnee. Mooi gespoten in de gewenste Ral kleur 7008. Levering heel netjes en zorgvuldig ingepakt ook. Goed telefonisch bereikbaar en zeer hulpvaardig bij vragen.

Review door: Anneke Franken Vulto / Datum: 13-12-19

Polyester plantenbak Serenti Ø 100x60 cm | Antraciet zwart

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Keurige bak en voldoet aan de geschepte verwachting!
Gave ronde bak en mooi van kleur! Miste alleen het piepschuim aan de binnenzijde (zat wel bij de andere 2 vierkante bakken) tegen het bevriezen van de wortels maar verder top!

Review door: Jan Vreugdenhil / Datum: 02-12-19

Enjoyplanter Polyester plantenbak Velvet 100x40x40 cm | Antraciet-zwart

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Prima !
zeer mooie praktische plantenbakken en op tijd geleverd !

Review door: Guy Deckers / Datum: 28-10-19

Polyester plantenbak Serenti 90x50x60 cm | Antraciet-zwart

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Top
Goed product , snelle levering

Review door: Wim van kampen / Datum: 25-10-19

Enjoyplanter Polyester plantenbak Velvet 120x40x40 cm | Wit

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Plantenbak mat wit 120x40x40
Prachtig, stijlvolle plantenbak,
snelle levering, duidelijke communicatie!
Hier zit zeker een heel tevreden klant!

Review door: Steven Peleman / Datum: 21-10-19

Polyester plantenbak 140x140x60cm

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Prachtige bloembakken! Een plaatje in onze tuin.De bestelling verliep vlekkeloos dankzij jullie telefonische hulp! Van het begin tot het eind keurig netjes en goed te woord gestaan. De verpakking en bezorging waren ook super geregeld. Nu de beplanting no
In één woord GEWLDIG!
Het kost wat, maar.......dan heb je ook wat!!

Review door: Annelies Brink preuter / Datum: 17-10-19

Reviews 1 tot 10 (totaal 305)

Wacht a.u.b.