Klantbeoordelingen

Laat uw recensie achter

Hieronder leest u de reviews over producten op Kantenklaarhagen.nl. Heeft u onlangs bij ons een product besteld? U heeft een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 272)

Pagina

Polyester plantenbak Lupine 120x30x60 cm | Antraciet-zwart

Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Uw ervaring met het product:
Mooie plantenbakken aan interessante prijs.
Mooie plantenbakken aan interessante prijzen en bij vragen krijg je een duidelijke mail terug van de klantendienst.

Review door: Gert / Datum: 30-09-18

Polyester plantenbak Serenti 100x40x40 cm | Antraciet-zwart

Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Uw ervaring met het product:
Licht, mooi, mooie uitstraling
Prachtige lichtgewicht bakken, met een handige bodem die de afwatering ten goede komt, isolatie die de wortels beschermt. En niet te vergeten, de bakken ogen prachtig op ons dakterras: polyester, maar echt een prima uiterlijk. Aangenomen dat de bakken ook werkelijk duurzaam zijn: topbakken!

Review door: Hans / Datum: 30-09-18

Polyester plantenbak Serenti 150x40x40 cm | Antraciet-zwart

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Dank
Dank voor de snelle en vriendelijke levering van deze mooie bakken !

Review door: Guyu Deckers / Datum: 24-09-18

Polyester plantenbak 120x30x40 cm

Kwaliteit van de plantenbakken
Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Polyester plantenbak
Bakken voldoen aan de opdracht, in werkelijkheid nog fraaier dan verwacht

Review door: Peter van Erdewijk / Datum: 18-09-18

Polyester plantenbak Serenti 120x50x60 cm | Antraciet-zwart

Kwaliteit van de plantenbakken
Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Plantenbak Serenti
Ik ben zeer tevreden met mijn mooie en degelijke plantenbakken en met de snelle en vriendelijke service bij de levering.

Review door: Guy Deckers / Datum: 17-09-18

Polyester plantenbak Lupine 100x30x50 cm | Antraciet-zwart

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Goede service
Wij hebben 2 antraciet- zwarte plantenbakken besteld.
Ik kan niet anders zeggen dat ik er erg blij mee ben. Besteld en de volgende dag al in huis, ideaal! De bakken waren erg goed ingepakt, hierdoor dan ook helemaal geen beschadigingen. De bakken staan nu te pronken in de tuin en we hebben al heel wat complimentjes ontvangen. Want oh wat staan ze chique. :)

Review door: Amy / Datum: 28-08-18

Polyester plantenbak 223x100x32 cm

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Mooie kwaliteit bak.
Ondanks lange levertijd (was vermeld) zeer tevreden. De bak is van hoogwaardige kwaliteit en voldoet zeker aan de verwachtingen. Aanrader!

Review door: Hans / Datum: 28-08-18

Polyester plantenbak 160x160x60cm

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Goede service !
Per ongeluk betaalde ik een verkeerd bedrag. Het teveel betaalde werd binnen 1 dag zonder problemen terugbetaald.

Review door: Peter / Datum: 25-08-18

Polyester plantenbak Lupine 100x100x40 cm | Zuiver wit

Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Uw ervaring met het product:
Prima service
snel antwoord op vragen en komen met klantvriendelijke oplossingen.

Review door: Henriette / Datum: 18-08-18

Polyester plantenbak Lupine 100x100x40 cm | Antraciet-zwart

Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Uw ervaring met het product:
Super mooie bloembakken sieraad in de tuin mooie kwaliteit
Dikke 10 Ton Wientjens Towi vof groenverzorging

Review door: Ton wientjens / Datum: 16-08-18

Reviews 1 tot 10 (totaal 272)

Pagina

Slava Yurthev Copyright