Klantbeoordelingen

800+ eerlijke reviews 

Polyesterplantenbakken.nl is onderdeel van Green Lab. Op onze 7 shops vindt je meer dan 800+ eerlijke reviews van klanten, waaronder 300+ reviews op Polyesterplantenbakken.nl, 190+ reviews op Kantenklaarhagen.nl, 165+ reviews op Designtuinhaarden.nl40+ reviews op Tuin-online.nl55+ reviews op Cortenstaalplantenbak.nl, 40+ reviews op Greenlabshop.de en 5+ reviews op Greenlabshop.co.uk

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Polyesterplantenbakken.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 398)

Pagina

Enjoyplanter Polyester plantenbak Velvet 100x100x40 cm | Antraciet-zwart

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
Goed spul, snelle levering.
Snel geleverd. Ziet er goed uit.

Review door: Marion / Datum: 15-04-2021

Polyester plantenbak Lupine 100x30x50 cm | Antraciet-zwart

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
polyster plantenbak
snel geleverd en goed verpakt.

Review door: aalberts / Datum: 10-04-2021

Enjoyplanter Polyester plantenbak Smooth 90x25x80 cm | Antraciet-zwart

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
Bakken
Prima bedrijf moeten alleen ander vervoers bedrijf in handen nemen.

(opmerking Klantenservice: Naar ons id is PostNL het beste wat we kunnen kiezen, maar helaas gaat het niet altijd goed)

Review door: Jw / Datum: 05-04-2021

Enjoyplanter Polyester plantenbak Velvet 120x30x40 cm | Wit

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
Snelle levering, uitstekende klantenservice
Tijdens het transport van de plantenbak is er schade ontstaan. De klantenservice heeft dat meteen opgepakt en dezelfde dag een nieuwe gestuurd. Top service

Review door: W. van Someren / Datum: 24-03-2021

Enjoyplanter Polyester plantenbak Velvet 120x50x60 cm | Antraciet-zwart

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
Plantenbak Velvet
dit is reeds de negende Velvet plantenbak die mijn dakterras siert. De bakken zijn in lege toestand licht om te transporteren, maar stevig tegen de felle wind wanneer ze gevuld zijn en vooral zeer goed geïsoleerd tegen de winterkoude. Prima materiaal en de planten voelen zich er blijkbaar goed in.

Review door: Guy Deckers / Datum: 19-03-2021

Enjoyplanter Polyester plantenbak Velvet 120x120x40 cm | Antraciet-zwart

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
Plantenbak 120x120x40
Zeer mooie plantenbakken. Waren zeer zorgvuldig verpakt. Snelle levering. Even zelf een paar gaatjes in de bodem boren voor het overtollig regenwater, en je hebt zeer mooie en degelijke bakken. Een echte aanrader.

Review door: Gijs / Datum: 15-03-2021

Polyester plantenbak Lupine 50x50x100 cm | Antraciet-zwart

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
Mooie grote bloembakken. En ze zijn goed te tillen.
Mooie grote bloembakken. Staat perfect bij ons huis

Review door: Joke Devilee / Datum: 18-02-2021

Polyester plantenbak Lupine 120x25x35 cm | Antraciet-zwart

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
Prima product en supersnel geregeld
Zie bovenstaande TOPPIE

Review door: BMS / Datum: 04-02-2021

Enjoyplanter modulair plantenbak systeem buitenhoek 25x25x40cm | Wit

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
Topkwaliteit
Perfect afgewerkt product en puike klantendienst die fout van onszelf zonder morren direct rechtzette!

Review door: Dirk Depla / Datum: 28-01-2021

Enjoyplanter Polyester plantenbak Velvet 40x40x40 cm | Wit

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
keurig strakke bakken
Mooie strakke bakken die een mooie uitstraling hebben. Hoe lang ze mooi wit blijven weten we natuurlijk niet want we hebben ze net aangeschaft.

Review door: Jan / Datum: 18-01-2021

Reviews 1 tot 10 (totaal 398)

Pagina