keurmerk

De winkelwagen is leeg.

  • Altijd gratis verzending
  • 2 jaar garantie
  • Verkrijgbaar in alle kleuren

Klantbeoordelingen

460+ eerlijke reviews

PolyesterPlantenbakken.nl is onderdeel van Green Lab. Op onze zeven shops vindt u 460+ eerlijke reviews van klanten, waaronder 150+ reviews op PolyesterPlantenbakken.nl, 140+ reviews op Kantenklaarhagen.nl, 60+ reviews op Designtuinhaarden.nl, 50+ reviews op Tuinonderhoudshop.nl, 40+ reviews op Tuin-online.nl, 10+ reviews op Cortenstaalplantenbak.nl en 10+ reviews op Houtenspeelhuis.nl.

Laat uw recensie achter

Hieronder leest u de reviews over producten op PolyesterPlantenbakken.nl. Heeft u onlangs bij ons een product besteld? U heeft een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews: 1 tot 10 (totaal 193)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 20
per pagina

Polyester plantenbak Serenti 100x100x40 cm | Antraciet-zwart

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Mooie bloembakken voor goede prijs
Zoals de titel al zegt. Deze bakken zien er werkelijk fraai uit terwijl de prijs/kwaliteit gewoon heel goed is. Wij waren ook heel blij dat we geen verzendkosten hoefden te betalen want die zijn bij de anderen vrij hoog. Bedankt voor de goede afhandeling van deze bestelling.

Review door: Godfried Verhagen / Datum: 6 januari 2018

Polyester plantenbak Serenti 140x140x60 cm | Zuiver wit

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Topprestatie!
Goed overleg mogelijk, snelle levering van kwalitatief goede plantenbakken.
Straalt kwaliteit uit.

Review door: Frank / Datum: 8 december 2017

Polyester plantenbak 200x50x60 cm

Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Uw ervaring met het product:
Lang gewacht maar iets moois gekregen
Na 10 weken wachten heb ik eindelijk mijn 5 stuks polyester plantenbakken gekregen. Netjes in plastic afgeleverd direct aan huis met de gevraagde afwateringsgaten welke als service waren aangebracht. Een ieder die mij heeft gesproken en de plantenbakken heeft gezien zijn laaiend enthousiast hierover. Ikzelf ben na veel zoekwerk geweldig tevreden over deze bakken. Ze zijn mooi van kleur, makkelijk verrijdbaar ( 6 wielen erop ) en daardoor kan ik mijn hardhouten omheining en glas gemakkelijk reinigen en schilderen. Het kost wel wat maar dan heb er ook wat aan. Succes ermee.

Review door: Evert / Datum: 2 december 2017

Polyester plantenbak 50x50x50 cm

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Prachtige Polyesterplantenbakken
Prachtige Polyesterplantenbakken van uitstekende kwaliteit en ook nog voorzien van isolatie.

Review door: Anne Berga / Datum: 14 november 2017

Polyester plantenbak Serenti 150x50x60 cm | Antraciet-zwart

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Aanwinst
Wij zijn heel tevreden met de aankoop van deze polyesterplantenbakken.
Ze zorgen voor een verfraaiing van ons appartementencomplex.

Review door: Dekker / Datum: 12 november 2017

Polyester plantenbak 100x100x100cm

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
bloembak
een reuze product mooi afgewerkt en van binnen schuim plastic sterke kwaliteit binnenkort krijgt u een foto van de bak wij hebben meerdere bakken er staan allemaal palmbomen in heb er een vlonder onder gemaakt met balen zodat in dien nodig kan verplaatsen verder ben ik zeer tevreden mvg. p l bos

Review door: p l bos / Datum: 4 november 2017

Polyester plantenbak 230x50x40 cm

Kwaliteit van de plantenbakken
Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Polyester plantenbak 230x50x40 cm
de levertijd duurt wat lang, maar het resultaat mag er zeker zijn. levering is perfect en netjes.
ook de communicatie is super.
zeker de volgende order weer hier.

Review door: Hoveniersbedrijf Kruijt / Datum: 29 oktober 2017

Polyester plantenbak Serenti 100x100x40 cm | Antraciet-zwart

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Echt een top plantenbak!
Makkelijk te plaatsen, voldoet aan onze verwachtingen.

Review door: John / Datum: 23 oktober 2017

Polyester plantenbak 200x30x60 cm

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Prachtige plantenbak
Heel fijn dat wij de kleur zelf konden bepalen en het bleek de goede keuze. De bezorging ging prima. De bak is licht, waardoor hij ondanks de grootte goed te tillen is.
Wij werden goed op de hoogte gehouden van de levering. Deze duurde wel iets langer dan gepland.

Review door: Camille Essed / Datum: 23 oktober 2017

Polyester plantenbak 180x88x32 cm

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Mooie plantenbakken
Mooie witte plantenbakken, perfecte communicatie over de levering. Voldoet aan verwachting.

Review door: Ellen / Datum: 9 oktober 2017

Reviews: 1 tot 10 (totaal 193)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 20
per pagina

Copyright Green-Lab 2018 - Niets van deze website
mag worden gekopieerd of verveelvoudigd

Wacht a.u.b...

Het product is toegevoegd aan uw winkelwagen.

{{var product.name}}



Unieke tuin producten besteld u bij Polyesterplantenbakken.nl!
Terug naar boven