Klantbeoordelingen

800+ eerlijke reviews 

Polyesterplantenbakken.nl is onderdeel van Green Lab. Op onze 7 shops vindt je meer dan 800+ eerlijke reviews van klanten, waaronder 300+ reviews op Polyesterplantenbakken.nl, 190+ reviews op Kantenklaarhagen.nl, 165+ reviews op Designtuinhaarden.nl40+ reviews op Tuin-online.nl55+ reviews op Cortenstaalplantenbak.nl, 40+ reviews op Greenlabshop.de en 5+ reviews op Greenlabshop.co.uk

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Polyesterplantenbakken.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 372)

Enjoyplanter Polyester plantenbak Velvet 100x50x50 cm | Antraciet-zwart

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
goede service, vlotte klantendienst
heel tevreden van hun service, goede kwaliteit

Review door: lyndsay / Datum: 06-08-20

Enjoyplanter Polyester plantenbak Velvet 100x100x40 cm | Wit

Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Jouw ervaring met het product:
erg mooi en echt stoer en toch chique in de tuin
prachtige bakken mooi afgewerkt met in de binnenkant piepschuim tegen de vorst
wij krijgen veel complimenten omdat ze zo mooi staan in de tuin
echt een top product en service

Review door: thea winterink / Datum: 05-08-20

Enjoyplanters recovery package

Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Jouw ervaring met het product:
goede service snelle levering prima kwaliteit
Ik kocht een recovery package (schoonmaak en beschermin) en een nieuwe plantenbak. Ook over mijn tweede bestelling ben ik zeer tevreden. Bijzondere vermelding: mijn Telefonische vragen werden vriendelijk en zeer tot tevredenheid beantwoord.

Review door: Hansie / Datum: 04-08-20

Enjoyplanter Polyester plantenbak Velvet 60x60x40 cm | Wit

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
mooie bakken
De plantenbakken zijn zoals w verwacht hadden. Alleen duurde het wat lang eer we ze hadden. Het resultaat mag er zijn !

Review door: Pia / Datum: 03-08-20

Enjoyplanter Polyester plantenbak Velvet 90x25x40 cm | Antraciet-zwart

Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Jouw ervaring met het product:
Product zoals voorgesteld, snelle reactie bij vragen. Een woord, aan te raden.
Kwalitatieve producten aan correcte prijzen. Enige verbeterpunt is duidelijkere communicatie betreft levermoment, echter weet ik niet of polyesterplantenbakken.nl hier veel kan aan doen. Dus 10 op 10.

Review door: Filip Vandecaesbeek / Datum: 01-08-20

Enjoyplanter Polyester plantenbak Velvet 90x25x80 cm | Antraciet-zwart

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Plantenbak XL rechthoekig
Zeer mooie en degelijke kwaliteit- top service - absolute aanrader- hier bestel ik opnieuw

Review door: Caroline verboven / Datum: 01-08-20

Enjoyplanter Polyester plantenbak Velvet 90x25x80 cm | Antraciet-zwart

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Plantenbak XL rechthoekig
Zeer mooie en degelijke kwaliteit- top service - absolute aanrader- hier bestel ik opnieuw

Review door: Caroline verboven / Datum: 01-08-20

Enjoyplanter Polyester plantenbak Velvet 80x80x60 cm | Antraciet-zwart

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Top
Mooie plantenbakken. Al mijn plantenbakken komen van polyester plantenbakken.nl

Review door: Jan / Datum: 01-08-20

Enjoyplanters recovery package

Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Jouw ervaring met het product:
Zeer tevreden
Onze bloembakken gingen pas in augustus geleverd worden.
Wat was de verrassing groot, dat ze bijna 4 weken eerder geleverd werden.
Netjes ingepakt en wat voor eyecatchers zijn het … WAUW!!!
Wij zijn zeer tevreden en denken er zelfs aan om al weer een bestelling te doen.

Review door: Maureen / Datum: 31-07-20

Enjoyplanter Polyester plantenbak Velvet 120x120x40 cm | Antraciet-zwart

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Kwaliteit van de plantenbakken
Plantenbak 120x120x40
Zeer behulpzaam aan de telefoon en snelle communicatie via mail.
Ook correcte levering.

Review door: Watelle Chris / Datum: 31-07-20

Reviews 1 tot 10 (totaal 372)

Wacht a.u.b.