Klantbeoordelingen

800+ eerlijke reviews 

Polyesterplantenbakken.nl is onderdeel van Green Lab. Op onze 7 shops vindt je meer dan 800+ eerlijke reviews van klanten, waaronder 300+ reviews op Polyesterplantenbakken.nl, 190+ reviews op Kantenklaarhagen.nl, 165+ reviews op Designtuinhaarden.nl40+ reviews op Tuin-online.nl55+ reviews op Cortenstaalplantenbak.nl, 40+ reviews op Greenlabshop.de en 5+ reviews op Greenlabshop.co.uk

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Polyesterplantenbakken.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 385)

Pagina

Enjoyplanter Polyester plantenbak Velvet 120x120x40 cm | Wit

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
prima service
Prima geholpen door Polyesterplantenbakken.nl. Ik had niet het juiste besteld. Het veranderen van mijn bestelling is prima opgepakt.
Omdat ik mijn bestelling moest veranderen had ik teveel betaald. Dit geld is keurig de volgende dag teruggestort.

Review door: M van Nuland / Datum: 05-10-2020

Polyester plantenbak Lupine 120x120x40 cm | Zuiver wit

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
Een aanrader
Ik had nog een bijkomende vraag en de mevrouw van de klantendienst heeft me zeer goed geholpen. 2 dagen na de bestelling werden de plantenbakken netjes verpakt geleverd. Ik kan alleen maar tevreden zijn daarom de 5 sterren.

Review door: Jill / Datum: 10-09-2020

Enjoyplanter Polyester plantenbak Velvet 60x60x40 cm | Wit

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
Excellent
De plantenbakken zijn mooi en van goede kwaliteit. Precies zoals op de foto’s. Excellente en snelle service. Twee dagen na de bestelling gratis aan huis geleverd. Ik bestel er zeker nog!

Review door: Nancy Van Lent / Datum: 06-09-2020

Polyester plantenbak 208x30x20 cm

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
levering duurde lang, maar werd goed geinformeerd
Door leveringsproblemen duurde het lang. Ik werd regelmatig geinformeerd over de voortgang. De bak is erg mooi en bijzonder!

Review door: Ruud / Datum: 24-08-2020

Enjoyplanter Polyester plantenbak Velvet 120x40x40 cm | Wit

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
Mooie plantenbak. Prima service, te snel geleverd
De plantenbak voldoet aan onze verwachting. We gaan er nog 2 bestellen. Minpunt was dat de plantenbak niet op de afgesproken dag geleverd werd. Zou vrijdag zijn, maar werd dinsdag daarvoor al. Toevallig kwam in net even thuis. Wel echt snel geleverd dus. En netjes verpakt.

Review door: Mark / Datum: 24-08-2020

Enjoyplanter Polyester plantenbak Velvet 150x50x60 cm | Wit

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
Super service
De planten bakken zijn niet alleen van zeer goede kwaliteit, maar de service (behulpzaamheid) via de telefoon was ook super.

Review door: BM / Datum: 24-08-2020

Enjoyplanter Polyester plantenbak Smooth 120x120x40 cm | Wit

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
Hoge kwaliteit product
Snel geleverd. Perfecte kwaliteit en bovendien ingepakt en verzonden met ultra beschermende materialen

Review door: Boesten / Datum: 20-08-2020

Polyester plantenbak Lupine 80x80x80 cm | Antraciet-zwart

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
Mooie kwaliteit, snelle levering
Het is eenvoudig en overzichtelijk online shoppen, de boombak is van prima kwaliteit en werd snel geleverd; zeer tevreden.

Review door: Vera / Datum: 20-08-2020

Enjoyplanter Polyester plantenbak Velvet 100x100x40 cm | Antraciet-zwart

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
Strak, mooi
Mooie bakken, vierkant strak. Komen goed tot uiting in het lijnenspel in de voortuin.

Review door: Cor Geelhoedt / Datum: 17-08-2020

Enjoyplanter Polyester plantenbak Velvet 120x30x40 cm | Antraciet-zwart

Kwaliteit van de plantenbakken
Dienstverlening van polyesterplantenbakken.nl
Jouw ervaring met het product:
Fantastsich
Vrijdags bloembakken besteld om15 uur, zaterdags om15.30 geleverd door post NL en de bloembakken waren juist wat ik wilde kon niet beter, dus dank U wel voor de snelle service

Review door: Steyls Theo / Datum: 16-08-2020

Reviews 1 tot 10 (totaal 385)

Pagina

Wacht a.u.b.