Filters
Selectie verfijnen
Alle polyester plantenbakken

Bekijk alle polyester plantenbakken

Bekijk hieronder alle polyester plantenbakken van Polyesterplantenbakken.nl. We verkopen twee merken plantenbakken: Lupine en Enjoyplanters. De Enjoyplanters plantenbakken hebben een moderne, luxe uitstraling en zijn volledig vervaardigd van polyester. De plantenbakken zijn door en door gekleurd en verkrijgbaar in de kleuren Antraciet-zwart, Zuiver Wit op betonlook. In totaal zijn er 3 verschillende typen: Smooth, Velvet en Rough. Zoals de naam al doet vermoeden heeft de Smooth een gladde structuur. De Velvet daarentegen is extra mat en de Rough heeft een speelse nerfstructuur. Van de Lupine plantenbakken zijn vergelijkbaar met de Enjoyplanter velvet. Van de Lupine hebben we een voorraad en is het mogelijk om te kiezen voor maatwerk. 

 

Wil je weten wat het exacte verschil is tussen deze twee merken plantenbakken? Je vindt antwoord het hier. Alle maten zijn lengte x breedte x hoogte.

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

De polyester plantenbakken van Polyesterplantenbakken.nl

Ben je opzoek naar strakke, moderne plantenbakken? Dan ben je bij Polyesterplantenbakken.nl aan het goede adres! Op onze website vind je twee verschillende merken plantenbakken: Enjoyplanters en Lupine.

 

De Enjoyplanters polyester plantenbakken en de Lupine polyester plantenbakken lijken veel op elkaar. Mocht je al Lupine of Enjoyplanters plantenbakken in de tuin hebben, dan raden wij aan om altijd te kiezen voor hetzelfde merk als die je in de tuin hebt staan. Hoewel de polyester plantenbakken veel op elkaar lijken, zie je toch in een klein verschil. 

De Enjoyplanters polyester plantenbakken

De Enjoyplanters polyester plantenbakken zijn top kwaliteit plantenbakken. Deze polyester plantenbakken zijn sterk, licht van gewicht en zijn verkrijgbaar met verschillende afwerkingen.

 

Wil je graag een polyester plantenbak met een gladde structuur? Kies dan voor de Smooth plantenbakken. Liever een lichte structuur? Kies dan voor de Velvet platenbakken.

 

De Enjoyplanters polyester plantenbakken kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Wil je ze buiten plaatsen? Boor dan gaten in de bodem van de polyester plantenbak zodat het water uit de bak kan lopen.

 

Benieuwd hoe onze klanten de Enjoyplanters polyester plantenbakken in hun huis en tuin hebben staan? Bekijk hier de klantenfoto's!

De Lupine polyester plantenbakken

De Lupine polyester plantenbakken zijn mooi afgewerkte plantenbakken. Ze lijken het meeste op de Velvet plantenbakken van Enjoyplanters, omdat ze ook een lichte structuur hebben.

 

Bij de Lupine polyester plantenbakken kun je kiezen voor maatwerk. Bij de maatwerk plantenbakken heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen voor:

  • De polyester plantenbak geschikt maken voor binnen gebruik.
  • Verzonken wielen onder de polyester plantenbak laten maken.
  • Van je polyester plantenbak een vijver laten maken zodat hij goed bestand is tegen de waterdruk.
  • De hoogte inkorten van de polyester plantenbak.
  • Het verwijderen van de bodem.

Benieuwd hoe onze klanten de Lupine polyester plantenbakken in hun tuin hebben staan? Bekijk hier de klantenfoto's

Laat je polyester plantenbakken zonder zorgen buiten staan!

Alle polyester plantenbakken die je op onze website vindt zijn voorzien van EPS-isolatiemateriaal aan de binnenzijde. Dit zorgt ervoor dat de wortels van je planten extra beschermd zijn. Daarnaast zijn alle polyester plantenbakken vorstbestendig, omdat ze geen water of vocht opnemen.

Het onderhoud van je polyester plantenbakken

Heb je inmiddels mooie polyester plantenbakken in je tuin of op je bedrijventerrein staan? Dan is het belangrijk dat ze altijd mooi blijven stralen. Het voordeel van polyester plantenbakken is dat ze weinig onderhoud nodig hebben. We raden het echter wel aan om de polyester plantenbakken ieder jaar een à twee keer schoon te maken. Dit kun je doen met de door ons ontwikkelde schoonmaakset: Enjoyplanters Recovery Package. Deze kun je ook gebruiken voor de Lupine polyester plantenbakken.