Hoogglans wit

Hoogglans witte polyester plantenbakken

Let op: We leveren nog enkele Lotus hoogglans polyester plantenbakken. Dit is een uitlopende serie en zal niet meer worden aangevuld. Bekijk hiervoor bij de plantenbakken de beschikbare voorraad. Daarnaast vind je in ons standaard assortiment hoogglans zuiver wit.

 

Onze zuiver-witte hoogglans polyester plantenbakken zijn uitgevoerd in hoogwaardig gewapend polyester. Doordat de bewapening in de hoeken wordt doorgelegd kunnen de hoeken niet uitscheuren. Daarnaast zijn ze vorstbestendig. Ze worden in de mal gemaakt en zijn door en door gekleurd en hebben een gladde afwerking. Maten zijn lengte x breedte x hoogte.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter

Modellen

Bij Polyesterplantenbakken.nl vind je ook hoogglans zuiver witte plantenbakken. De plantenbakken zijn door en door gekleurd, geïsoleerd en zijn vorstbestending. Verkrijgbaar in diverse maten. We zijn ons assortiment nog aan het uitbreiden, dus staat jouw maat er niet tussen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Eigenschappen

Deze hoogglans polyester plantenbakken leveren we in hoogglans antraciet-zwart. De plantenbakken zijn geschikt voor buitengebruik. Ze zijn vervaardigd uit polyester en nemen geen water of vocht op, daardoor zijn ze vorstbestendig. Dankzij het polyester zijn de plantenbakken licht van gewicht.

Levertijd

Is de maat die je zoekt niet (voldoende) op voorraad? Helaas zijn de hoogglans plantenbakken uitlopend en wordt de voorraad ervan niet aangevuld. Als je zeker wilt zijn over de levertijd, neem dan gerust contact met ons op.

 

Onze klanten beoordelen Polyesterplantenbakken.nl gemiddeld met een 8.8 (van 10) op basis van 500+ reviews!

Wacht a.u.b.