8 items

Filters
Selectie verfijnen
Prijs
 89.00 -  512.00
 512.00
 89.00
Room dividers

Lupine room dividers polyester plantenbakken maatwerk

Als een grote ruimte meerdere functies heeft - zoals een werkplek of woomruimte - kun je het beste een scheiding aanbrengen. Een room divider plantenbak is een slimme oplossing. Je kan veel kanten op met het design en bovendien is beplanting ook goed voor het leefklimaat. Met een muur maak je de ruimte kleiner, maar met een plantenbak houdt je ruimtelijk overzicht. Je kan er ook het zitgedeelte buiten mee afschermen van de rest van de tuin. Je creëert zo een beschutte plek waar je in het tuinseizoen heerlijk in het groen zit.

 

De maten hieronder zijn allemaal lengte x breedte x hoogte. Je kunt bij iedere room divider kiezen uit 191 verschillende kleuren. De bakken zijn tevens door en door gekleurd. De plantenbakken zijn standaard geschikt als buitenbak, maar je kunt ook kiezen voor een binnen optie (interieurtoepassing) zodat je de plantenbak ook met plezier in huis kunt gebruiken. Wil je de plantenbak kunnen verplaatsen? Kies er dan voor om wielen te laten monteren!

 

Wil je niet te lang wachten op je bestelling? Bekijk dan onze standaard plantenbakken. Deze kunnen meestal een snel uit voorraad geleverd worden. 

Lees meer

Items 1-8 of 8

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. Polyester plantenbak 70x30x67cm

   215.00
  ca. 8-11 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 2. 15 % korting

  Polyester plantenbak 90x25x80cm

   262.50

   224.00

  ca. 8-11 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 3. Polyester plantenbak 90x40x90cm

   409.00
  ca. 8-11 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 4. Polyester plantenbak 100x40x100cm

   439.00
  ca. 8-11 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 5. Polyester plantenbak 110x30x67cm

   309.00
  ca. 8-11 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 6. Polyester plantenbak 110x40x110cm

   512.00
  ca. 8-11 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 7. Polyester plantenbak 120x46x80 cm

   395.00
  ca. 8-11 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 8. Liever een plantenbak direct uit voorraad?

   89.95
  2-3 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
items per page

Een polyester plantenbak gebruiken als room divider?

Soms zijn er ruimtes die meerdere functies hebben. Door deze ruimten in meerdere delen op te splitsen door middel van een attribuut zorg je ervoor dat de kamer zijn ruimtelijkheid behoudt, maar wordt er toch een duidelijk onderscheid gemaakt tussen de verschillende delen. Een muur kan de ruimte kleiner maken, terwijl je met bijvoorbeeld een kast, scherm of een haard ervoor zorgt dat het ruimtelijk blijft. Dat kan ook met een polyester plantenbak! Bovendien zijn planten goed voor het binnenklimaat en werkt het erg rustgevend. Planten kunnen naar het seizoen aangepast worden. Je vindt in deze categorie een aantal room dividers in diverse afmetingen.

 

Heb je geen gewenste maat kunnen vinden? Dan kunnen we deze voor jou naar wens maken. 

Gebruikstoepassing van polyester room dividers

Polyester plantenbakken als room dividers passen goed in kantoorruimtes en worden bijvoorbeeld gebruikt om werkplekken van elkaar af te scheiden. Wil je dit graag? Kies dan voor de optie interieurtoepassing. De polyester plantenbak wordt dan waterdicht gemaakt, zodat hij niet kan gaan lekken.

 

De polyester plantenbakken zijn standaard vorstbestendig, omdat de plantenbakken volledig uit polyester zijn vervaardigd en geen water of vocht opnemen. Daarnaast kunnen ze ook geschikt gemaakt worden voor als vijver. De rechthoekige polyester plantenbak wordt dan voorzien van een extra laag polyester, zodat de bak bestand is tegen de waterdruk.

Extra opties op de polyester room divider

Optioneel kun je onder onze room dividers wieltjes laten monteren. Echter, bij grotere maten plantenbakken is de kans groot dat door het gewicht van de inhoud de wieltjes afbreken. Kleinere maten room dividers met wieltjes kun je over kleine afstanden voorzichtig verplaatsen. Ook is het mogelijk om de plantenbak in hoogte te laten inkorten of de plantenbak te bestellen zonder bodem. De levertijd van onze productie plantenbakken is afhankelijk van het seizoen. De levertijd staat aangegeven bij onze producten.

 

Wil je inspiratie op doen? Bekijk dan onze polyester plantenbakken foto's. Onze klanten beoordelen Polyesterplantenbakken.nl gemiddeld met een 9,3 (van 10) op basis van 500+ reviews!

Liever een groene room divider vol met planten?

Wil je graag een groenere room divider, zoals een plantenwand? Bekijk dan onze plantenwanden op Tuin-online.nl. De verschillende LivePicture plantenwanden kun je gebruiken als groene room divider.