8 items

Filters
Selectie verfijnen
Room dividers

Lupine maatwerk | Room divider plantenbak van polyester

Als een grote ruimte meerdere functies heeft - zoals een werkplek of tuin - kun je het beste een scheiding aanbrengen. Een room divider plantenbak of een tuin divider is een slimme oplossing. Met een muur maak je de ruimte kleiner, maar met een plantenbak als tuin of room divider houd je ruimtelijk overzicht. 

 

De maten hieronder zijn lengte x breedte x hoogte. Je kunt bij iedere room divider plantenbak kiezen uit 191 verschillende kleuren en het toevoegen van wielen. Daarnaast kun je kiezen voor veel andere opties. Alle maatwerk opties vind je in de footer van deze categorie.

Lees meer

Items 1-8 of 8

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. Polyester plantenbak 70x30x67cm

   294.95
  Ca. 5-6 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 2. Polyester plantenbak 90x25x80cm

   294.95
  Ca. 5-6 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 3. Polyester plantenbak 90x40x90cm

   509.95
  Ca. 5-6 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 4. Polyester plantenbak 100x40x100cm

   559.95
  Ca. 5-6 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 5. Polyester plantenbak 110x30x67cm

   399.95
  Ca. 5-6 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 6. Polyester plantenbak 110x40x110cm

   654.95
  Ca. 5-6 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 7. Polyester plantenbak 120x46x80 cm

   494.95
  Ca. 5-6 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 8. Liever een plantenbak direct uit voorraad?

   89.95
  2-3 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
items per page

Room divider binnen of buiten zetten? Kies voor een plantenbak!

Heb je een grote open ruimte met meerdere functies? Of wil je verschillende delen creëren, zoals de zithoek scheiden van een werkplek? Dan kun je kiezen voor een room divider. Door de juiste room divider te kiezen, zorg je ervoor dat de ruimte zijn openheid behoudt en niet 'hokkerig' wordt. Kies daarom voor een room divider plantenbak. Een room divider plantenbak is niet te hoog en kun je vullen met genoeg groen. Hierdoor creëer je weer een gezond leefklimaat en een fijne omgeving om in te zijn. Daarnaast zorgen planten voor een rustgevende omgeving en kunnen ze per seizoen aangepast worden. Je kunt de room divider plantenbakken ook in de tuin zetten. Het wordt dan een tuin divider.

 

De room divider plantenbakken zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Staat je maat er niet tussen? Dan kun je iedere room divider plantenbak in hoogte laten inkorten. Het is helaas niet mogelijk om de room divider plantenbak in lengte of breedte aan te passen. Dit komt omdat alle polyester plantenbakken in mallen worden gemaakt. Het is erg arbeidsintensief om de lengte en breedte aan te passen, waardoor de kosten ontzettend oplopen. Wil je een plantenbak in de tuin in een andere vorm? Bekijk dan onze complete maatwerk collectie plantenbakken.

De gebruikstoepassing van polyester room dividers

Polyester plantenbakken als room dividers passen goed in kantoorruimtes en worden bijvoorbeeld gebruikt om werkplekken van elkaar af te scheiden. Wil je dit graag? Kies dan voor de optie 'interieurtoepassing'. De polyester plantenbak wordt dan waterdicht gemaakt, zodat hij niet kan gaan lekken. Standaard zijn de room divider plantenbakken namelijk geschikt voor buitengebruik. Bij het buiten plaatsen van je room divider dien je alleen nog gaten in de bodem van de plantenbak te boren. Per 0,2 vierkante meter dien je één gat te boren met een metaalboor. Als je bijvoorbeeld de room divider plantenbak hebt van 110x40x110 cm, dan dien je 1,1 x 0,4 : 0,2 = 2 à 3 gaten te boren.

 

De polyester plantenbakken zijn standaard vorstbestendig. De room divider plantenbakken zijn volledig uit polyester vervaardigd en nemen geen water of vocht op. Aan de binnenzijde van de room divider plantenbakken zit EPS-isolatiemateriaal. Zo blijven ook de wortels van je planten goed beschermt in de winter.

Een room divider plantenbak op maat gemaakt

De room divider plantenbakken en tuin divider plantenbakken uit deze categorie kunnen we naar wens op maat maken. Hierbij kun je kiezen uit de verschillende opties:

 

 • Laat door ons gaten boren in de bodem van de room divider. Zo hoef je dit zelf niet meer te doen wanneer je de plantenbak buiten wil gebruiken.
 • De room divider in huis gebruiken? Kies voor de interieurtoepassing.
 • De kleur afstemmen met de kleuren van je bedrijf of huis? Kies uit een van de 191 verschillende ralkleuren.
 • In de room divider een grote struik of boom planten? Dan verwijderen we graag de bodem uit de plantenbak.
 • De room divider plantenbak in huis of in de tuin gebruiken als vijver? Kies dan voor de vijvertoepassing.
 • Gek op je tuin verbouwen zo nu en dan? Laat door ons verzonken wielen monteren.
 • Staat je maat er niet tussen? Dan kunnen we voor je de hoogte inkorten van de room divider plantenbak.

Stem je room divider plantenbak perfect af op het interieur of exterieur

Standaard worden de room divider plantenbakken geleverd in de ralkleur 7021 (antraciet-zwart). Wil je de plantenbak afstemmen op de kleuren van je bedrijfslogo, kozijnen of meer laten matchen met de rest van je tuin? Dan kun je kiezen uit een van onze 191 verschillende ralkleuren. Of je nu kiest voor fel geel, donkerblauw of lichtgrijs, het kan allemaal! Let er bij het kiezen van de ralkleur wel op dat de kleuren in de kleurwaaier bij de plantenbakken kunnen vertekenen. Daarom adviseren wij altijd om een echte kleurwaaier te bekijken in de bouwmarkt.

Je room divider plantenbak creatief inzetten? Maak er een vijver van

Een room divider plantenbak kun je op verschillende manier inzetten en gebruiken. Je kunt er zelfs een vijver van laten maken. Kies hierbij voor de optie 'vijvertoepassing'. We voorzien van de polyester plantenbak van een extra coatingslaag en een extra laag polyester. Hierdoor is hij extra sterk en bestand tegen de druk van het water. Je kunt zo de room divider vullen met water, vissen en vijverplanten. Hoe tof is dat!

Verplaats je room divider plantenbak met verzonken wielen

Houd je van een dynamisch interieur of verander je de tuin ieder voorjaar? Kies er dan voor om verzonken wielen te laten monteren onder je plantenbak. Hierbij wordt de bodem van de plantenbak hoger aangebracht, zodat de wielen verzonken en minder zichtbaar achter de zijkanten van de plantenbak liggen. 

Roomdivider planten; voor welke kies je?

Bij een roomdivider en tuindivider horen natuurlijk de juiste planten. Maar voor welke planten kies je? Afhankelijk van hoe je de roomdivider gaat inzetten, kun je hier je planten op afstemmen. Gebruik je de roomdivider op je balkon om nieuwsgierige ogen te weren van voorbijgangers? Kies dan voor een hogere grassoort of bijvoorbeeld riet. Zet je de roomdivider op kantoor? Kies dan voor luchtfilterende kamerplanten.