Room dividers

Room dividers

Als een grote ruimte meerdere functies heeft - zoals een werkplek of woomruimte - kun je het beste een scheiding aanbrengen. Een room divider plantenbak is een slimme oplossing. Je kan veel kanten op met het design en bovendien is beplanting ook goed voor het leefklimaat. Met een muur maak je de ruimte kleiner, maar met een plantenbak houdt je ruimtelijk overzicht. Je kan er ook het zitgedeelte buiten mee afschermen van de rest van de tuin. Je creëert zo een beschutte plek waar je in het tuinseizoen heerlijk in het groen zit.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Afscheiden van een ruimte 

Soms zijn er ruimtes die meerdere functies hebben. Door deze ruimten in meerdere delen op te splitsen door middel van een attribuut zorg je ervoor dat de kamer zijn ruimtelijkheid behoudt, maar wordt er toch een duidelijk onderscheid gemaakt tussen de verschillende delen.

Afscheidingen van ruimtes

Een muur kan de ruimte kleiner maken, terwijl je met bijvoorbeeld een kast, scherm of een haard ervoor zorgt dat het ruimtelijk blijft. Dat kan ook met een plantenbak! Bovendien zijn planten goed voor het binnenklimaat en werkt het erg rustgevend. Planten kunnen naar het seizoen aangepast worden. Je vind hier een aantal room dividers in diverse afmetingen. Geen maat naar wens gevonden? Bekijk dan ook eens onze andere rechthoekige plantenbakken.

Meer room dividers?

Een afscheidingswand begroeid met beplanting? De Livedivider is een innovatief groen scherm geschikt om een (werk)ruimte in twee delen op te splitsen. Dit duurzame begroeiingssysteem zorgt voor een goed binnenklimaat en zorgt bovendien voor geluidsdemping.

Wacht a.u.b.