Filters
Selectie verfijnen
Lupine plantenbakken

Lupine polyester plantenbakken | Dé kunststof plantenbakken voor buiten

Ben je op zoek naar mooie polyester plantenbakken of kunststof plantenbakken? Bekijk hieronder de Lupine collectie en bestel de plantenbakken direct uit onze voorraad. Lupine zijn mooi afgewerkte polyester plantenbakken. Alle Lupine plantenbakken hebben een lichte structuur en zijn net zoals de Enjoyplanters plantenbakken voorzien van EPS-isolatiemateriaal. Hierdoor kun je de plantenbakken het hele jaar door buiten laten staan zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Het is daarnaast ook mogelijk om Lupine in een andere ralkleur te bestellen dan antraciet-zwart of wit. Bekijk daarvoor onze Lupine maatwerk plantenbakken.

 

Wil je nu het verschil weten tussen de Lupine en Enjoyplanters plantenbakken? Je vindt antwoord het hier. Alle maten zijn lengte x breedte x hoogte.

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Kunststof plantenbakken voor in je tuin? Kies voor polyester!

Ben je op zoek naar mooie plantenbakken in je tuin? Dan is tijdens het zoeken vast en zeker je oog al gevallen op stevige kunststof plantenbakken! Polyester is een kunststofsoort. Daarom kom je bij het zoeken naar kunststof plantenbakken ook vaak polyester plantenbakken tegen. Polyester plantenbakken kenmerken zich door hun duurzaamheid, zijn onderhoudsvriendelijk (je hoeft ze maar een à twee keer per jaar schoon te maken) en zijn eenvoudig in de tuin te plaatsen! Je kunt ze daarnaast ook het hele jaar door in de tuin te laten staan omdat ze geen vocht kunnen opnemen. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je polyester plantenbakken kapot vriezen. Daarnaast zijn ze voorzien van EPS-isolatiemateriaal waardoor de wortels van het plantgoed in de plantenbak beschermd zijn.

 

Op onze website vind je ook plantenbakken van Enjoyplanters. Wil je graag het verschil weten tussen de Lupine en Enjoyplanters polyester plantenbakken? Je vindt het antwoord hier.

Over de Lupine polyester plantenbakken

Lupine polyester plantenbakken zijn mooi afgewerkte plantenbakken met een omgezette rand. Deze polyester plantenbakken zijn in vele formaten verkrijgbaar. We verkopen van deze soort zowel voorraadbakken (zoals je in deze categorie vindt) als maatwerk. Wanneer je de voorraad plantenbakken besteld op werkdagen voor 16:00/16:30, dan heb je deze de volgende dag in huis. Bij de maatwerk polyester plantenbakken ligt de levertijd hoger, omdat deze plantenbakken op bestelling worden gemaakt. De polyester plantenbakken worden met de hand en met diverse mallen gemaakt. In hoogseizoen kan daardoor de levertijd oplopen tot meerdere weken.

 

Je vindt bij alle polyester plantenbakken de actuele levertijd. Per seizoen kan dit verschillen. Wil je de maatwerk plantenbakken snel in huis hebben? Bestel ze dan voor het hoogseizoen (vanaf maart tot eind augustus). Bij de maatwerk polyester plantenbakken kun je nog meer wensen doorgeven. Dit betekent dat je voor een meerprijs een ralkleur naar keuze kan uitkiezen, er wielen onder kunt laten monteren, de hoogte of lengte inkorten, er een vijver van kunt laten maken of hem in huis kunt gebruiken.

Kies je voor vierkante of rechthoekige polyester plantenbakken?

Polyester plantenbakken hoef je niet alleen voor de sier neer te zetten, maar kun je ook nog eens op een praktische en multifunctionele manier inzetten. Zo kun je bijvoorbeeld hoge vierkante plantenbakken naast de entree van je kantoorruimte of woning plaatsen, om deze een meer statig uiterlijk te geven en de aandacht naar de entree te trekken. 

 

Hoge, smalle plantenbakken worden ook wel 'roomdividers' genoemd. Deze polyester plantenbakken nemen relatief weinig ruimte in, maar wanneer je ze combineert met hoge beplanting kunnen ze toch de nieuwsgierige ogen van de buren of voorbijgangers weren.

De populairste polyester plantenbakken van dit seizoen

Polyester plantenbakken zijn er in veel verschillende vormen en maten, maar voor welke moet je nu kiezen? Om je keuze wat makkelijker te maken hebben wij voor jou op een rij gezet wat de populairste formaten van de laatste jaren zijn:

 

Grote plantenbakken zijn de laatste jaren steeds meer in trek, zoals de plantenbak 100x100x40 cm en de plantenbak 200x50x60 cm. Grote plantenbakken geven je tuin een prachtig groen uiterlijk en kunnen er ook voor zorgen dat je weinig onderhoud aan je tuin hoeft te plegen. Zo zie je steeds meer voortuinen met grind en meerdere grote plantenbakken als eye-catcher.

Wat onze klanten van de Lupine plantenbakken vinden

Veel klanten gingen je al voor! Ben je benieuwd hoe de huidige gebruikers van Lupine de polyester plantenbakken en kunststof plantenbakken vinden? Je kunt hier alle reviews lezen en hier alle klantenfoto’s bekijken.