2 items

Filters
Selectie verfijnen
Lupine antraciet-zwart

Lupine antraciet-zwarte polyester plantenbakken

Ben je op zoek naar mooie polyester plantenbakken? Bekijk hieronder de antraciet-zwarte Lupine plantenbakken. Lupine zijn mooi afgewerkte polyester plantenbakken. Alle Lupine plantenbakken hebben een lichte structuur en zijn net zoals de Enjoyplanters voorzien van EPS-isolatiemateriaal. Hierdoor kun je de plantenbakken het hele jaar door buiten laten staan zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Wil je graag een Lupine plantenbak in een andere kleur dan antraciet-zwart? Bekijk onze witte Lupine plantenbakken of kies voor ralkleur naar keuze bij onze Lupine maatwerk plantenbakken.

 

Wil je nu het verschil weten tussen de Lupine en Enjoyplanters plantenbakken? Je vindt antwoord het hier. Alle maten zijn lengte x breedte x hoogte.

Lees meer

Items 1-2 of 2

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. Polyester plantenbak Lupine 150x50x60 cm | Antraciet-zwart

   344,00
  Op voorraad
  Voor 16:30 besteld, morgen in huis
 2. Polyester plantenbak Lupine 180x88x32 cm | Antraciet-zwart

   377,00
  26 augustus
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
items per page

Lupine Antraciet-zwarte polyester plantenbakken

De antraciet-zwarte polyester plantenbakken stralen klasse en luxe uit. In deze categorie vind je alle voorraad antraciet-zwarte polyester plantenbakken van Lupine. Deze plantenbakken zijn gemakkelijk te onderhouden, je hoeft ze immers maar een à twee keer per jaar schoon te maken! Daarnaast kunnen ze jaren lang in je tuin of op je bedrijventerrein blijven staan, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

 

Op onze website vind je ook plantenbakken van Enjoyplanters. Wil je graag het verschil weten tussen de Lupine en Enjoyplanters polyester plantenbakken? Je vindt het antwoord hier.

Over de antraciet-zwarte Lupine plantenbakken

Lupine plantenbakken zijn mooi afgewerkte plantenbakken met een omgezette rand. Deze zwarte polyester plantenbakken zijn in vele formaten verkrijgbaar. We verkopen van deze soort zowel voorraadbakken als maatwerk. Wanneer je de voorraad plantenbakken bestelt op werkdagen voor 16:00/16:30, dan heb je deze de volgende dag in huis. Bij maatwerk ligt de levertijd hoger en kun je terug vinden bij de gewenste plantenbak.

 

Heb je een speciale wens voor een polyester plantenbak? Bekijk dan de Lupine maatwerk plantenbakken. Dit betekent dat je voor een meerprijs een ralkleur naar keuze kan uitkiezen, er wielen onder kunt laten monteren, de hoogte of lengte inkorten, er een vijver van kunt laten maken of hem in huis kunt gebruiken.

Wat de gebruikers van de zwarte Lupine plantenbakken vinden!

Ben je benieuwd hoe de huidige gebruikers van Lupine de plantenbakken vinden? Je kunt hier alle reviews lezen en hier alle klantenfoto’s bekijken.