Filters
Selectie verfijnen
Hoogglans kleur rond

Hoogglans kleur rond

Deze hoogglans plantenbakken zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Ze zijn er in diverse ronde vormen en elke maat is verkrijgbaar in één van de 7 kleuren: mosgrijs, cementgrijs, zwart, wit, rood, honing geel en geel groen. Voor interieurtoepassing kunt u ze waterdicht laten maken.

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Ronde hoogglans gekleurde plantenbakken

Ons assortiment ronde hoogglans gekleurde plantenbakken bestaat uit diverse modellen ronde plantenbakken. Over het algemeen leveren wij ze op drie verschillende hoogtes, maar niet elk model in in drie lengte maten verkrijgbaar.

Diverse modellen ronde hoogglans gekleurde plantenbakken

In ons assortiment vindt u een aantal ronde vazen en cilinders. Vazen die met een bolling breder uitlopen naar boven en vazen die recht breder worden vanaf de onderkant gezien. Afhankelijk van de grootte die u zoekt heeft u keuze uit kleine, middelgrote en hoge ronde hoogglans gekleurde plantenbakken. 

Waar kun je ronde gekleurde plantenbakken plaatsen?

Deze gekleurde hoogglans plantenbakken passen goed in tuinen of bij een (bedrijfs)interieur dat strak is vormgegeven, maar sommige plantenbakken hebben ook een sierlijke afwerking. Zo heeft één van onze vazen een sierrand. Kleuren kunnen ook de sfeer in een ruimte bepalen. Wit en zwart passen bijvoorbeeld goed in een strak vormgegeven interieur.