Exclusieve plantenbakken buiten plaatsen? Kies voor Enjoyplanters!

Steeds meer maken we van onze tuin een ‘buitenwoonkamer’ om zo meer het luxe binnen gevoel naar buiten door te trekken. De tuin wordt daarbij niet meer als een los element gezien, maar smelt samen met het interieur uit het huis. Om je tuin een luxe en strakke uitstraling te geven, kun je ervoor kiezen om exclusieve plantenbakken buiten te plaatsen. Deze exclusieve plantenbakken, Enjoyplanters, kunnen ook binnen gebruikt worden. Zo creëer je eenvoudig nog meer eenheid!

De voordelen van de exclusieve Enjoyplanters polyester plantenbakken

De Enjoyplanters polyester plantenbakken zijn luxe afgewerkte polyester plantenbakken. Het fijne van polyester als materiaalsoort is dat het vorstbestendig is, sterk en licht van gewicht. Hierdoor kun je de Enjoyplanters polyester plantenbakken het hele jaar zonder zorgen buiten laten staan. De polyester plantenbakken zijn weersbestendig en gaan gemiddeld 50 jaar mee.

Tijdens de productie van de Enjoyplanters polyester plantenbakken is de plantenbak voorzien van meerdere lagen 2 componentenlak. Hierdoor is zijn de exclusieve Enjoyplanters sterker en kleurvaster (ook na vele jaren in de zon staan) dan andere polyester plantenbakken.

Exclusieve plantenbakken buiten

Dit alles zorgt voor een zeer net afgewerkte exclusieve plantenbak. De hoeken en randen vertonen geen oneffenheden en je ziet geen naden. Ook zit aan de onderzijde van iedere Enjoyplanter plantenbak een drainagesysteem. Wanneer er gaten in de bodem van de plantenbak zitten, kan het water via dit systeem weglopen onder de plantenbak.

Indien je de Enjoyplanters polyester plantenbak ook binnen wilt gebruiken, kun je deze vullen met uitsluitend aarde en/of planten. Er kunnen geen hydrokorrels in de plantenbak geplaatst worden, omdat dit de kans geeft op doorlekken.

Bekijk hier de exclusieve plantenbakken voor buiten