Filters
Selectie verfijnen
Adezz wit

Adezz witte plantenbakken van polyester

De witte plantenbakken van Adezz zijn ieder jaar weer razend populair! Deze veel verkochte plantenbakken zijn volledig vervaardigd uit polyester. Alle witte plantenbakken hebben een watergeul en zijn voorzien van EPS-isolatiemateriaal aan de binnenzijde. Je kunt deze witte plantenbakken zowel binnen als buiten gebruiken.

 

Op onze website vind je witte polyester plantenbakken van Adezz en Lupine. Wil je het verschil weten tussen deze twee merken plantenbakken? Je vindt antwoord het hier. Alle maten zijn lengte x breedte x hoogte.

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Witte plantenbakken kopen? Kies voor polyester!

In deze categorie vind je alle witte plantenbakken van het merk Adezz. De witte plantenbakken zijn volledig vervaardigd uit polyester. Waarom dit een top materiaal is om te gebruiken in huis én in de tuin?

 

  • De witte polyester plantenbakken zijn licht van gewicht. Je plaatst ze dus eenvoudig ergens in de tuin.
  • De witte polyester plantenbakken zijn vorstbestendig. Ze nemen namelijk geen water op in de winter, dus ze kunnen niet kapot vriezen.
  • Alle witte polyester plantenbakken uit onze collectie zijn voorzien van EPS-isolatiemateriaal aan de binnenzijde. Je planten hebben dus relatief warme voetjes.
  • De witte polyester plantenbakken zijn eenvoudig in onderhoud! Je hoeft ze maar eens per jaar even schoon te maken met onze Adezz Recovery Package.

De verschillende witte plantenbakken van Adezz

In deze categorie vind je alle witte plantenbakken van het merk Adezz. De witte polyester plantenbakken zijn te verkrijgen in vierkante en rechthoekige ronde modellen. 

 

Gebruik je de witte plantenbakken binnen in huis? Let er dan op dat je ze niet vult met hydrokorrels. De Adezz plantenbakken zijn namelijk niet 100% waterdicht. Wanneer je dit wel doet kan water zich ophopen onderin de witte plantenbak. De plantenbak kan dan na verloop van tijd water door gaan laten. Wanneer je ze helemaal vult met aarde en beplanting hoef je hier niet bang voor te zijn. Ben je van plan om de witte plantenbakken buiten te gebruiken? Dan dien je hier zelf nog gaten in te boren voor de afwatering. Dit kun je eenvoudig zelf doen met een metaalboor. Per 0,2 vierkante meter dien je één gat te boren. Voor een plantenbak van 100x100 cm (lengte x breedte) heb je dus 5 afwateringsgaten nodig.

Witte plantenbakken vierkant

Creëer in een handomdraai die zomerse Ibiza-tuin of laat je tuin groter lijken met de juiste witte plantenbakken in het vierkant. Vierkante plantenbakken kun je op verschillende manieren inzetten! Zet bijvoorbeeld de witte plantenbak 60x60x60 cm met een olijfboom naast je zithoek als extra groenelement of kies voor een grote vierkante witte plantenbak van 120x120x60 cm als eye-catcher op je bedrijventerrein.

 

Van de Adezz witte vierkante plantenbakken hebben we momenteel 16 verschillende modellen in ons assortiment. Kies voor de kleine witte 40x40x40 cm plantenbak of juist voor een grote 120x120x60 cm plantenbak. 

Witte plantenbak rechthoek in de tuin plaatsen? Zo doe je dat!

Net wat meer privacy op je balkon of heerlijk uit de wind zitten in je tuin? Met de juiste witte plantenbak rechthoek kan dat! Kies bijvoorbeeld voor een smalle witte rechthoekige plantenbak (zoals 90x25x80 cm) en vul deze met hoge beplanting. Deze smalle plantenbak neemt weinig ruimte in, maar zorgt wel voor een heerlijk beschut effect. Je kunt een rechthoekige plantenbak ook gebruiken als 'room-divider'. Hiermee creëer je eenvoudig diverse zithoeken in de tuin.

Het onderhoud van witte plantenbakken van polyester

De witte plantenbakken van Adezz zijn onderhoudsvriendelijk en blijven er vele jaren mooi uitzien. Wil je de witte plantenbakken nu toch een keer schoonmaken om ze weer te laten stralen? Gebruik dan onze recovery package. De recovery package bestaat uit een Cleaner en een Coater, welke er samen voor zorgen dat jouw witte plantenbakken weer gaan stralen!

Maak van je tuin een zomertuin met witte plantenbakken

Wanneer de temperaturen weer beginnen te stijgen en de vogeltjes fluiten, krijgen we massaal zin om in de tuin aan de slag te gaan. Maak van je tuin een mooie zomertuin met witte plantenbakken. De polyester plantenbakken passen perfect in een tuin die op Ibiza is geïnspireerd. Past de 'Bohemian' tuinstijl meer bij jou of juist landelijk? Daar zijn witte polyester plantenbakken ook geschikt voor! Wat je stijl ook is, witte polyester plantenbakken komen vast en zeker tot hun recht in je tuin.

Ons witte plantenbakken assortiment

Ons witte plantenbakken assortiment is een voorraadcollectie. Als ze op voorraad zijn geldt er voor 16:00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis

Doe inspiratie op!

Onze witte Adezz polyester plantenbakken zijn door heel Nederland en België te vinden. Benieuwd hoe onze klanten de witte en antraciet-zwarte polyester plantenbakken in hun huis en tuin hebben neergezet? Bekijk onze klantenfoto's! Lees daarnaast de reviews van onze producten en bestel de polyester plantenbak die bij jou past.