Filters
Selectie verfijnen
Enjoyplanters plantenbakken

Enjoyplanters polyester plantenbakken

De Enjoyplanters polyester plantenbakken zijn onze meest verkochte plantenbakken. Ze hebben een moderne, luxe uitstraling en zijn volledig vervaardigd uit polyester. De plantenbakken zijn door en door gekleurd en verkrijgbaar in de kleuren Antraciet-zwart, Zuiver Wit of betonlook. Van de polyester plantenbakken zijn er drie typen verkrijgbaar: Smooth, Velvet en Rough. Zoals de naam al doet vermoeden heeft de Smooth een gladde structuur. De Velvet heeft een lichte structuur en de Rough heeft een speelse nerfstructuur. De bakken zijn allen voorzien van een watergeul voor de waterafvoer en van EPS-isolatiemateriaal.

 

Op onze website vind je polyester plantenbakken van Enjoyplanters en Lupine. Wil je het verschil weten tussen deze twee merken plantenbakken? Je vindt antwoord het hier.

Lees meer

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
No more product

Kies voor plantenbakken van hoge kwaliteit in je tuin

De Enjoyplanters Polyester plantenbakken staan bekend om hun lange levensduur, het lichte gewicht en hun gebruiksvriendelijkheid. Je haalt een doekje een à twee keer per jaar met speciaal schoonmaakmiddel over de Enjoyplanters polyester plantenbakken heen en ze stralen weer zoals nieuw! De Enjoyplanter plantenbakken kun je het hele jaar door buiten laten staan. Ze kunnen geen vocht opnemen en daardoor ook niet kapot vriezen. Daarnaast zijn de polyester plantenbakken voorzien van EPS-isolatiemateriaal waardoor de wortels van het plantgoed in de plantenbak beschermd zijn. Op onze website vind je ook plantenbakken van Lupine. Wil je graag het verschil weten tussen de Lupine en Enjoyplanters polyester plantenbakken? Je vindt het antwoord hier

Over de Enjoyplanters polyester plantenbakken

Enjoyplanters is ons eigen merk polyester plantenbakken. De polyester plantenbakken van Enjoyplanters zijn te verkrijgen in diverse soorten, maten en kleuren (antraciet-zwart, wit en betonlook). 

Wat de gebruikers van Enjoyplanters vinden!

Ben je benieuwd hoe de huidige gebruikers van Enjoyplanters de plantenbakken vinden? Je kunt hier alle reviews lezen en hier alle klantenfoto’s bekijken

Ons polyester plantenbakken assortiment

Ons assortiment bestaat grotendeels uit een voorraadcollectie. Als de Enjoyplanters polyester plantenbakken op voorraad zijn geldt er voor 16:00 of 16:30 uur besteld, morgen in huis. Als je speciale wensen voor een plantenbak hebt, zoals een andere kleur (keuze uit alle ralkleuren), wielen onder de plantenbak, de hoogte of lengte inkorten of wat anders, dan maken we deze plantenbak voor jou op maat. Bekijk hiervoor al onze maatwerk plantenbakken. De levertijd van onze productie is afhankelijk van het seizoen en je vindt het terug bij de desbetreffende plantenbak.

Wacht a.u.b.