Filters
Selectie verfijnen
Enjoyplanters antraciet-zwart

Enjoyplanters antraciet-zwarte polyester plantenbakken

Geniet ook van luxe, moderne plantenbakken in de tuin met de antraciet-zwarte plantenbakken van Enjoyplanters! Deze antraciet plantenbakken zijn volledig vervaardigd uit polyester. De polyester plantenbakken zijn door en door gekleurd. Je kunt kiezen voor antraciet plantenbakken met een gladde structuur (Smooth) of met een lichte structuur (Velvet). Alle antraciet polyester plantenbakken zijn voorzien van een watergeul, EPS-isolatiemateriaal en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

 

Op onze website vind je polyester plantenbakken van Enjoyplanters en Lupine. Wil je het verschil weten tussen deze twee merken plantenbakken? Je vindt antwoord het hier. Alle maten zijn lengte x breedte x hoogte.

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Antraciet-zwarte polyester plantenbakken voor binnen en buiten

In deze categorie vind je alle antraciet polyester plantenbakken van het merk Enjoyplanters. De antraciet polyester plantenbakken zijn verkrijgbaar in vierkante en rechthoekige plantenbakken en kunnen zowel binnen- als buitenshuis gebruikt worden.

 

Wanneer je de Enjoyplanters antraciet plantenbakken in huis wilt gaan gebruiken, vul ze dan niet met hydrokorrels. Wanneer je de polyester plantenbak vult met hydrokorrels, kan water zich gaan ophopen onderin de plantenbak en kan er water doorheen komen. De polyester plantenbakken zijn namelijk niet 100% waterdicht. Wanneer je de plantenbak vult met enkel aarde en beplanting heb je hier geen last van.

 

Ga je de antraciet plantenbakken ook buiten gebruiken? Dan dien je zelf nog gaten te boren in de bodem, zodat het water goed afgevoerd kan worden bij een fiske regenbui. Dit kun je gewoon doen met een metaalboor. Per 0,2 vierkante meter dien je minimaal één gat te boren van 1cm.

Over de antraciet plantenbakken van Enjoyplanters

Enjoyplanters is ons eigen merk van polyester plantenbakken. De polyester plantenbakken van Enjoyplanters zijn te verkrijgen in diverse soorten, maten en kleuren (antraciet-zwart, wit en betonlook). De Enjoyplanters antraciet plantenbakken zijn verkrijgbaar in twee verschillende soorten: Smooth en Velvet. De antraciet plantenbakken van het type Smooth hebben, zoals de naam al doet vermoeden, een gladde structuur. De antraciet plantenbakken van het type Velvet hebben een lichte structuur. 

Maak een antraciet plantenbak naar eigen wens

Naast de modellen die je in deze categorie vindt, kun je ook een antraciet plantenbak zelf naar wens samen stellen. Dit kun je doen met het Enjoyplanters modulair plantenbak systeem. Deze modulaire onderdelen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en hoogtes (40 of 80 cm), binnenhoeken en buitenhoeken. De onderdeel bevestig je eenvoudig aan elkaar met de meegeleverde bouten. Je kunt met dit systeem de vorm van een antraciet plantenbak naar eigen inzicht samenstellen, perfect passend bij je tuin.

Een antraciet plantenbak vierkant in de tuin? 

De antraciet plantenbakken van Enjoyplanters zijn verkrijgbaar als vierkant of rechthoek. Met een vierkante antraciet plantenbak kun je vele kanten op. Zo kun je kiezen voor een grotere kubus, maar ook bijvoorbeeld voor een hoge pilaar. Een grote antraciet plantenbak vierkant, de kubus, staat prachtig op een groot bedrijventerrein of centraal in de tuin. Een hoge antraciet plantenbak komt weer beter tot zijn recht naast de voordeur met bijvoorbeeld een buxusbol.

 

De grootste kubus die wij op dit moment in onze collectie hebben is de Enjoyplanters plantenbak 120x120x60 cm in het antraciet. Wil je graag een vierkante pilaar als plantenbak? Kies dan voor de Enjoyplanters plantenbak 40x40x80 cm.

Kies voor een antraciet plantenbak rechthoek

Een rechthoekige plantenbak kun je op meerdere manieren inzetten in de tuin. Zo creëer je natuurlijk als eerste eenvoudig meer groen, maar je kunt ook een heerlijk beschut plekje maken. Ook op een balkon of dakterras komt een rechthoekige antraciet plantenbak goed tot zijn recht. Combineer een hoge rechthoekige plantenbak (zoals de plantenbak 90x25x80 cm) met hoge beplanting en voilà, je zit heerlijk privé.

Is een antraciet kunststof plantenbak hetzelfde als polyester?

Polyester is een kunststofsoort. Wanneer je opzoek bent naar een antraciet plantenbak kunststof kom je hoogstwaarschijnlijk bij deze polyester plantenbakken uit! Polyester is stevig, slijtvast en geeft je tuin een moderne en luxe uitstraling. Daarnaast zijn deze antraciet plantenbakken licht van gewicht en kun je ze daarom eenvoudig plaatsen in de tuin. Eenmaal gevuld met aarde weegt hij natuurlijk wel een stuk zwaarder.

Geef je tuin een moderne touch met antraciet plantenbakken

Heb je net een (nieuwbouw)huis gekocht of wil je jouw tuin moderniseren? Kies dan voor antraciet plantenbakken. Antraciet is een veelvoorkomende kleur in de tuin, dus waarom zou je dit niet doortrekken naar de plantenbakken? Antraciet polyester plantenbakken staan prachtig op het gras, maar ook op de tegels of split komen de plantenbakken goed tot hun recht. 

Laat je antraciet plantenbakken weer stralen

Het fijne van polyester plantenbakken is dat ze weinig onderhoud nodig hebben. Het kan toch voorkomen dat ze na een regenbui of de winter vies zijn geworden. Om je antraciet plantenbakken weer te laten stralen, kun je ze schoonmaken met de speciaal ontwikkelde Recovery Package van Enjoyplanters. Deze Recovery Package bestaat uit een Cleaner en een Coating. Met de Cleaner maak je in een handomdraai je polyester plantenbak weer schoon. De Coating zorgt ervoor dat vuil zich minder snel gaat hechten aan de plantenbak.

Wat de gebruikers van Enjoyplanters vinden

De witte en antraciet-zwarte Enjoyplanters plantenbakken staan inmiddels al op veel plekken in Nederland en België. Ben je benieuwd hoe de huidige gebruikers van Enjoyplanters de plantenbakken vinden? Je kunt hier alle reviews lezen en hier alle klantenfoto’s bekijken.

Ons antraciet polyester plantenbakken assortiment

Ons antraciet plantenbakken assortiment is een voorraadcollectie. Als ze op voorraad zijn geldt er voor 16:00 of 16:30 uur besteld, morgen in huis. Als je speciale wensen voor een plantenbak hebt, zoals een andere kleur (keuze uit alle ralkleuren), wielen onder de plantenbak, de hoogte of lengte inkorten of wat anders, dan maken we deze plantenbak voor jou op maat. Bekijk hiervoor al onze maatwerk plantenbakken. De levertijd van onze productie is afhankelijk van het seizoen en je vindt het terug bij de desbetreffende plantenbak.