Bestel direct een polyester plantenbak

√ Met 2 jaar garantie
√ In de gewenste kleur
√ Gratis thuisbezorgd

Polyesterplantenbakken is online met een geheel vernieuwde website. Via onze nieuwe site besteld u eenvoudig en snel uw polyester plantenbak online. Topkwaliteit plantenbakken met 2 jaar garantie en in de door u gewenste kleur. De plantenbakken worden rechtstreeks van de polyester fabriek op het door u gewenste adres geleverd. 

De tip van de website is momenteel wel heel actueel: De koningsplantenbak! De troonswisseling is op komst en het is natuurlijk heel erg leuk om een mooie oranje bloembak te plaatsen (Ral 2004 - pasteloranje). De oranje plantenbakken zijn bij ons te bestellen. Ook erg leuk voor een winkel of bedrijfspand. Gaat u liever voor veilig in de standaard kleur antraciet-zwart (ral 7021) dan kan dat natuurlijk ook.

Verder hebben we ook altijd een plantenbak in de aanbieding, kijk regelmatig even op onze website om de huidige aanbieding te bekijken.

Heeft u vragen over de plantenbakken, dat kan natuurlijk. Wij zijn telefonisch te bereiken op telefoonnummer 078-20 40 011 of per email op info@polyesterplantenbakken.nl

Met vriendelijke groet,

Team Polyesterplantenbakken.nl