Pluspunten polyester plantenbak

√ vorstbestendig
√ door en door gekleurd
√ geïsoleerd
√ lichtgewicht plantenbak
√ duurzaam materiaal
√ in alle ral kleuren leverbaar

Wanneer je kiest voor polyester plantenbakken, dan is het buiten plaatsen geen probleem. Het grote voordeel van de polyester plantenbak voor buiten gebruik is dat deze vorstbestendig is. Veel plantenbakken worden verkocht als vorstbestendig, maar in de loop van de jaren blijkt toch dat deze plantenbakken buiten kapot vriezen. Van de polyester plantenbak kun je echt verwachten deze vele jaren buiten plezier geven. De plantenbakken zijn geschikt voor buiten in de tuin, op het (dak)terras of balkon. De Enjoyplanters polyester plantenbakken zijn daarnaast ook geschikt om in huis te plaatsen.

 

Bekijk hier alle polyester plantenbakken

Plantenbak leverbaar in diverse vormen

Ronde polyester plantenbakDoor middel van de diverse vormen waarin we onze plantenbakken aanbieden, kun je ze voor diverse doeleinden gebruiken. Onze rechthoekige polyester plantenbakken zijn bijvoorbeeld zeer geschikt om te gebruiken als plantenborder of als afscheiding van je terras met de rest van je tuin. Onze vierkante plantenbakken worden veelal gebruikt als eye-catcher in de voortuin. En de hoge vierkante plantenbakken als zuilen bij de entree. Of ga je liever voor een mooie ronde schaal, vaas of cilinder?

Vijverbak voor buiten

Bij onze maatwerk polyester plantenbakken is het mogelijk om de plantenbak als vijver te gebruiken. Kies hiervoor bij het product de vijvertoepassing. De plantenbakken worden dan voorzien van een extra coatingslaag en een extra laag polyester, zodat de polyester bak bestand is tegen de waterdruk. Je kunt dit aangeven bij je bestelling.

 

Bekijk hier alle plantenbakken welke geschikt zijn voor een vijvertoepassing

Vierkante polyester plantenzuil

Plantenbakken buiten of binnen plaatsen?

De Enjoyplanters polyester plantenbakken en de Lupine polyester plantenbakken zijn beide geschikt voor buiten. Zoals hierboven al is aangegeven, zijn de Enjoyplanters polyester plantenbakken ook standaard geschikt voor binnen. Wil je een Lupine plantenbak nu ook voor binnen gebruiken? Bekijk dan onze maatwerk Lupine plantenbakken en kies de 'interieurtoepassing'. 

 

Onze Lupine maatwerk polyester plantenbakken kunnen in alle ralkleuren geproduceerd worden. Ze worden bij de productie door en door gekleurd in de door jou gekozen ralkleur. Dat houdt in dat de kleur er niet vanaf gaat na verloop van tijd. Alle plantenbakken krijgen een matte kleur.