Pluspunten polyester plantenbak:

√ vorstbestendig
√ door en door gekleurd
√ geïsoleerd
√ lichtgewicht plantenbak
√ duurzaam materiaal
√ in alle ral kleuren leverbaar

Plantenbakken buiten plaatsen is met deze plantenbakken totaal geen probleem. Het grote voordeel van de polyester plantenbak voor buiten gebruik is dat deze echt vorstbestendig is. Veel plantenbakken worden verkocht als vorstbestendig maar in de loop van de jaren blijkt toch deze plantenbakken buiten kapot vriezen. Van de polyester plantenbak kunt u echt verwachten deze heel veel jaren buiten plezier geven en dat deze dus echt niet kapot vriezen. De plantenbakken zijn geschikt voor buiten in de tuin, op het (dak)terras of balkon.

Plantenbak leverbaar in diverse vormen

Ronde polyester plantenbak Door middel van de diverse vormen waarin we onze plantenbakken aanbieden kan u ze voor diverse doeleinden gebruiken. Onze rechthoekige polyester plantenbakken zijn bijvoorbeeld zeer geschikt om te gebruiken als plantenborder of als afscheiding van uw terras met de rest van uw tuin. Onzevierkante plantenbakken worden veelal gebruikt als eye-catcher in de voortuin. En de hoge vierkante plantenbakken als zuilen bij uw entree. Of gaat u voor een mooie ronde schaalvaas of cilinder?

Vijverbak voor buiten

Vierkante polyester plantenzuil Ook is het mogelijk om een polyester plantenbak voor vijvertoepassing te gebruiken. De plantenbakken worden dan voorzien van een extra coatingslaag en een extra laag polyester, zodat de polyester bak bestand is tegen de waterdruk. U kunt dit aangeven bij uw bestelling.

Plantenbakken buiten of binnen?

Naast het buiten gebruik van de plantenbakken zijn ze ook geschikt voor binnen. Hiervoor is in ons standaard assortiment een extra coating nodig. Dit kunt u aangeven bij uw bestelling.

Onze plantenbakken kunnen in alle ralkleuren geproduceerd worden. Ze worden bij de productie door en door gekleurd in de door u gekozen ralkleur. Dat houdt in dat de kleur er niet vanaf gaat na verloop van tijd. Alle plantenbakken krijgen een matte kleur. Naast de plantenbakken die we produceren leveren we ook hoogglans gekleurde plantenbakken met speelse vormen. Deze zijn verkrijgbaar in 7 verschillende hoogglans kleuren.