Vanaf nu is er ook de kant en klaar haag in een polyester (lichtgewicht) plantenbak te verkrijgen. De bak is te bestellen in iedere ralkleur! Ook de houten palen van de kunsthaag worden geleverd in de kleur van de haagbak.

Vanaf nu zijn de polyester haagbakken verkrijgbaar in een ralkleur naar keuze! Zo kun je de lichtgewicht polyester haagbak afstemmen op de kleuren in je tuin en van je huis. Lees hieronder meer over de mogelijkheden. 

 

Wil je graag een deel van je tuin afschermen of heb je een dakterras? Dan kan het zo zijn dat je liever een kant en klaar haag in een polyester plantenbak plaatst in plaats van in de grond. Een kant en klaar haag in een polyester haagbak geeft je tuin een compleet andere uitstraling. Om het plaatje compleet te maken, is het mogelijk om een polyester haagbak te bestellen in een ral kleur naar keuze. Let wel op dat de palen, waaraan de haag is bevestigd, niet leverbaar zijn in een andere ralkleur. De palen zullen altijd zwart worden geleverd. 

 

Je kunt de polyester haagbak los bestellen, of compleet met een kant en klaar haag van Kantenklaarhagen.nl. De polyester haagbak heeft een afmeting van 137 x 50 x 50 centimeter (zonder haag). Je kunt er ook voor kiezen om wielen onder de haagbak te laten plaatsen, maar houdt hierbij rekening dat een haagbak inclusief haag niet makkelijk te verplaatsen is door het zware gewicht. 

 

Heb je vragen of wil je graag een haagbak in een andere kleur bestellen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder! Je kunt ons bellen op 078-6990173 of je aanvraag insturen via de mail.

Bekijk hier al onze voorraad polyester haagbakken (met en zonder haag)