Bloempot binnen plaatsen? Dit zijn dé modellen van 2021!

Bloempotten binnen

Door bloempotten binnen te plaatsen geef je jouw huis of kantoor direct een andere uitstraling. Zonder dit extra beetje groen in huis voelt het ook nog steriel en niet af aan. Wil je jouw binnenruimte een extra groen en modern tintje geven? Kies dan voor de bloempotten voor binnen van Enjoyplanters. Deze strakke bloempotten kun je zowel binnen als buiten plaatsen. Benieuwd naar de andere voordelen en deze bloempotten? Lees dan snel verder!

Bloempotten voor binnen van polyester

Bloempotten voor binnen kennen we vooral van steen, maar heb je de bloempotten voor binnen van polyester al eens gezien? Polyester bloempotten geven je huis of kantoor een moderne uitstraling!

Polyester is een fijn materiaal om bloempotten van te maken. Je kunt er namelijk veel mee. Zo is het mogelijk om van polyester bloempotten op maat te maken. Je kunt kiezen voor iedere ralkleur, verzonken wielen onder de bloempot door ons laten toevoegen en de bloempot 100% waterdicht laten maken zodat je zelfs een vijver in huis ervan kunt maken.

Kies hier een bloempot en ontdek de maatwerk mogelijkheden

Naast de op maat gemaakte bloempotten voor binnen kun je natuurlijk ook een bloempot direct uit onze voorraad bestellen! Kies dan voor de Enjoyplanters bloempotten, deze kun je zowel binnen als buiten neerzetten. Bij het plaatsen van een Enjoyplanters bloempot binnen creëer je in een handomdraai meer sfeer. De Enjoyplanters bloempotten zijn verkrijgbaar in het rond, vierkant of rechthoekig. Daarnaast kun je kiezen uit twee standaard kleuren: antraciet-zwart of wit.

Bloempot binnen groot of klein?

De polyester bloempotten voor binnen zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. Zo kun je kiezen voor een grote bloempot van 200x100x40 cm of een kleine bloempot van 40x40x40 cm. De grote bloempotten worden veelal binnen in kantoorruimtes geplaatst. Deze kun je vullen met een grote boom of veel verschillende planten. Door een grote bloempot binnen te plaatsen kun je op een eenvoudige manier meer groen aanbrengen. Een grote bloempot weegt namelijk ook niet zo veel. Een grote bloempot van polyester van 100x100x40 cm weegt namelijk maar 10 kilo!

De kleinere bloempotten kun je mooi combineren met verschillende plantjes of een kleiner boompje. In totaal zijn er meer dan 200 verschillende bloempotten waar je uit kunt kiezen.

De populairste bloempotten voor binnen

De polyester bloempotten zijn ieder jaar weer razend populair! Dit zijn de populairste modellen van dit jaar van Enjoyplanters. Van Enjoyplanters kun je bloempotten in twee verschillende afwerkingen bestellen: Velvet en Smooth. De Velvet bloempotten hebben een lichte structuur, de Smooth bloempotten hebben een gladde structuur. Beide typen zijn mat van kleur.

Bekijk hier de Enjoyplanters bloempotten