10% korting tijdens Black Friday Week bij Polyesterplantenbakken.nl!

Shop met 10% korting tijdens Black Friday Week

Ook bij Polyesterplantenbakken.nl vieren we Black Friday. Niet voor één dag, maar een hele week lang! Gedurende deze week, startend op 23 november, ontvang je 10% korting op de Enjoyplanters polyester plantenbakken. Lees snel verder en begin met shoppen.

De mooiste plantenbakken voor je huis en tuin met korting

Vanaf maandag 23 november tot en met zondag 29 november ontvang je op de Enjoyplanters polyester plantenbakken 10% korting.

De Enjoyplanters polyester plantenbakken die mee doen!

De Enjoyplanters collectie bestaat uit verschillende typen plantenbakken. De plantenbakken die mee doen met deze actie zijn:

  • Enjoyplanters Smooth plantenbakken: deze polyester plantenbakken hebben een gladde structuur en zijn leverbaar in de kleuren antraciet-zwart en wit.
  • Enjoyplanters Velvet plantenbakken: deze polyester plantenbakken hebben een lichte structuur en zijn leverbaar in de kleuren antraciet-zwart en wit.
  • Enjoyplanters Rough plantenbakken: deze polyester plantenbakken hebben een grove nerfstructuur en zijn leverbaar in de kleur antraciet-zwart.

De Black Friday korting is niet geldig op de modulaire onderdelen van Enjoyplanters.

Bekijk hier de Enjoyplanters polyester plantenbakken

Hoe activeer je de Black Friday korting?

In je winkelmandje kun je de kortingscode ‘black-friday-2020’ toevoegen bij de grijze 'Cadeaukaart invoeren' button rechts boven in beeld. Deze verrekend automatisch de 10% korting op de Enjoyplanters plantenbakken die mee doen.

De Black Friday korting is niet geldig in combinatie met andere kortingscodes.