Bezorgen

Maatwerk

De levertijd van maatwerk bestellingen bij Polyesterplantenbakken.nl is afhankelijk van het seizoen. De levertijd vindt u bij onze producten. Bestellingen worden in productie genomen na ontvangst van uw betaling.

Maatwerk platenbakken leveren wij met eigen transport uit en dit doen wij door op bepaalde dagen een logische route door Nederland te rijden langs de bezorgadressen die er op dat moment zijn. Het is dus niet mogelijk om een gewenste bezorg-dag te kiezen bij maatwerk plantenbakken. Wij informeren u altijd van te voren op welke dag er geleverd wordt en we bellen altijd een half uur van te voren.

Afleveren/plaatsen van de plantenbakken

We leveren niet op de 2e verdieping (of hoger). We leveren tot de deur (als deze goed bereikbaar is) op de begane grond. De chauffeur mag de plantenbakken ook niet mee naar binnen dragen i.v.m. aansprakelijkheid voor het eventueel aanbrengen van schade. Zorg dat u bij grote maten hulp inschakelt om de plantenbakken op de juiste plaats te zetten.

 

Onze Carrez plantenbakken worden vaak geleverd met vrachtwagens van ruim 13 meter lang. Is uw straat niet te bereiken of is de straat niet breed genoeg dan vind er een herlevering plaats, hier zijn kosten aan verbonden en worden achteraf aan u gefactureerd.

U kunt aangeven in het opmerkingen vak tijdens het afrekenen dat er geen ruimte is voor een vrachtwagen, zodat ze kunnen komen bezorgen met een bakwagen.

Plantenbakken uit voorraad

Bakken die u uit voorraad besteld:

Adezz:

Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, levertijd 1-2 werkdagen. Per plantenbak staat vermeld voor hoe laat deze besteld moet worden om deze de volgende dag in huis te hebben. Het verschil per plantenbak heeft te maken met het formaat, zolang het met DHL verzonden kan worden kan het tot 15:00, als het een pallettransport wordt dan is de sluitingstijd om 14:00 uur.

Pallettransporten worden ook nooit op zaterdag afgeleverd. Besteld u dus een grote plantenbak op vrijdag dan wordt dit maandag afgeleverd.


Ecopots:

Levertijd binnen 2-3 weken na bestelling Indien er vanuit de leverancier een wijziging komt, nemen wij contact met u op.

 

Plantenbakken op maat:

Levertijd staat aangegeven bij het product.

Overige plantenbakken

Deze plantenbakken worden met een transporteur geleverd en worden van maandag t/m vrijdag afgeleverd. Onze afdeling Planning neemt met u contact op om een afspraak te maken voor levering.Wij leveren in Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk. Wij informeren u wanneer de levering plaats vindt.

BESTELLING ZELF AFHALEN

In overleg mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.

Nog vragen? Mail ons gerust op info@polyesterplantenbakken.nl of bel ons op telefoonnummer 0344-228104